Alice Bendová - Strach o miminko | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová - Strach o miminko

Alice Bendová
Alice Bendová (Aha! – Marek Pátek, Marek Pátek)

PRAHA – Sexbomba Alice Bendová (34) má panický strach o svého pětitýdenního syna Vašíka! Šestinedělí prožívá v hrůze, že by mohl maličký onemocnět nebo chytit nějakou infekci! „Každý, kdo si chce malého pochovat, musí si důkladně a hned několikrát umýt ruce. Jsem šílená matka,“ přiznala deníku Aha! Alice Bendová, která připouští, že je až přespříliš starostlivá. Trpí psychickou poruchou?

Drama u dětské postýlky

Jen jednou za celou dobu, co je maličký Vašík na světě, se Alice odvážila jít na vycházku do centra Prahy. „Bylo to šílené, všude je tam špína, takže jsem ho v kočárku chránila plenou, aby se k němu nedostaly žádné bacily a prach,“ děsí se starostlivá maminka Alice Bendová, která šestinedělí tráví jen se svým synem. „Nechávám syna v péči mého manžela jen hodinu, ne déle, a to jen v případě, že si potřebuji opravdu něco důležitého vyřídit,“ tvrdí Bendová, která si je však jistá tím, že manžel poskytne malému Vaškovi tu nejlepší péči.

V případu Alice Bendové by se už mohlo jednat o onemocnění s příznačným názvem obsese. „Spíš je to taková zvláštní situace, ale může to být i nemoc. Žena se dostává v období po porodu do jiného hormonálního stavu a samozřejmě se to odráží na její psychice. Maminky jsou úzkostnější a reagují úplně jinak. Všude chtějí mít vyluxováno, vydezinfikována a potrpí si na pořádek,“ řekla psycholožka Lenka Čadová.

Už za dva měsíce by se Alice měla objevit zpátky v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy. Kdo se bude starat o malého Václava? „Buď manžel, nebo bude Vašek se mnou přímo u natáčení, ale rozhodně nebude u chůvy,“ dodává Alice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.