Hvězda StarDance a První republiky Veronika Arichteva: Tančím jen do pasu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda StarDance a První republiky Veronika Arichteva: Tančím jen do pasu!

Herečka se opět představí jako Magdalena Škvorová.
Herečka se opět představí jako Magdalena Škvorová. (Foto herminapress.cz)

Přiznala, že si při tréninku na StarDance sáhla na dno svých sil. A není to klišé. Při natáčení První republiky to Veronika Arichteva (32) neměla lepší. „Při charlestonu mi kameraman zabíral jen půlku těla,“ říká.

Na nácvik swingu a charlestonu, které 30. letům kralovaly, měla herečka pouhé dvě hodiny. „Za tu dobu se to nedá naučit. Kamera mě proto raději zabírala jen od pasu nahoru,“ prozradila herečka. Byla ráda, že tančila se slovenským krasavcem Jánem Koleníkem (38), který hraje Vladimíra Valentu. „Krize nastala, když mě pustil a musela jsem tančit sama,“ smála se Arichteva. Jejímu manželovi, režisérovi Biseru Arichtevovi (41), nejspíš do smíchu nebylo...


Třetí řada První republiky startuje na ČT1 v pátek 7. září ve 20 hodin. Pro ty, kteří si chtějí osvěžit předešlý děj, je určen střihový pořad, který televize zařadila na 2. září v 18 hodin.

Hvězda První republiky Arichteva (32): Těhotenství odkládám, jdu do StarDance!

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.