Hvězda Eva Perkausová: Cena šatů roste s tou její! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Eva Perkausová: Cena šatů roste s tou její!

Eva Perkausová.
Eva Perkausová. (R. Klejch, archiv FTV Prima)

Od prvního moderování Velkých zpráv na Primě Evy Perkusové (24) uběhlo už půl roku a den ze dne si ji víc hýčkají. Důkazem toho je její šatník. Blonďatá majitelka přírodních pětek poprvé usedla do studia v šatech za pár stovek, dnes má luxusní věci za desítky tisíc!

Sexbomba je z toho, jak se o ni Prima, a hlavně kostyméři starají, právem nadšená. „Už jsem se zabydlela krásně,“ prozradila deníku Aha! Perkausová. Na své první vystoupení po boku Romana Šebrleho (43) nezapomněla. „Dokonce si pamatuji, že jsem měla šaty z internetového obchodu za pár set korun a stejně udělaly velikou parádu. Moc dobře jsem se v nich cítila,“ zavzpomínala Eva.

Za půl roku působení ve zpravodajství se její šatník ale  totálně změnil. „V současné době mám hodně zapůjčených šatů od sourozenců Ponerových. Jedny jsou krásnější než druhé,“ svěřila se Perkausová. Cena každého takového modelu se pohybuje okolo patnácti tisíc korun a výše...


Je o ni velký zájem!
O tom, že se z Evy stává hvězda, nemluví jen ceny jejích šatů, ale i zájem mimo televizi. „Pociťuju i to, že je víc pracovních nabídek na moderování společenských akcí,“ prozradila Aha! Perkausová.

Eva Perkausová o partnerovi: Pořád nevím, jestli je to ten pravý.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.