Rodinné tajemství manželky Luďka Soboty: Adriena je... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rodinné tajemství manželky Luďka Soboty: Adriena je...

Adina s manželem Luďkem Sobotou.
Adina s manželem Luďkem Sobotou. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek a archiv A. Sobotové)

Na fotkách vypadají téměř jako sestry. Adriena Sobotová (57), manželka Luďka Soboty (75), podědila havraní vlasy a krásný úsměv po mamince Vlastě Vlasákové (†72). Ta by v pondělí oslavila pětasedmdesátiny.

Luděk měl při volbě ženy hodně usnadněné rozhodování. Říká se: Jaká matka, taková Katka! V případě Vlasákových to platilo na sto deset procent. Komik viděl už dopředu, že ještě za třicet let bude mít doma pořád kočku.
„Maminka pracovala jako ředitelka v mateřské škole,“ vzpomíná Adriena, které se říká Adina. „Bohužel jí pak našli rakovinu, odmítla chemoterapie, protože si chtěla užít zbytek života bez zvracení. Byla do posledních chvil pozitivní, báječná,“ dodává Sobotová. Maminka se po odchodu z práce dokonce naučila vykládat karty a patřila k vyhledávaným věštkyním.


Adina má ještě mladší sestru Michaelu (51), každá má ale jiného otce. I Míša ovšem podědila něco ze své krásné maminky a taky rozhodně nevypadá na svůj věk. Adina dodává, že je navíc strašně hodná. Michaela si vzala za muže herce Jaroslava Sypala (59), který přesně za týden oslaví šedesátku. 

Rodina plná Lvů a Lvic
Vlasta Vlasáková měla narozeniny 20. srpna. Dcera Adriena se jí narodila v prvních pěti minutách 21. srpna. Novopečené mamince bylo čerstvých 18 let. Když Adriena čekala syna Ladislava (30), vypočetl jí lékař termín na 14. září. Láďa ale přišel na svět už na narozeniny své babičky Vlasty, tedy 20. srpna.

Luděk Sobota oslavil 75. let! Jsem životní pesimista!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.