Tvrdá rána pro Pomejeho: Manželka si našla svalovce s řetězem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tvrdá rána pro Pomejeho: Manželka si našla svalovce s řetězem

Nový přítel Andrey Pomeje denně navštevuje fitness studio.
Nový přítel Andrey Pomeje denně navštevuje fitness studio. (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan , Instagram.com, profimedia.cz., David Pátek)

Za svým manželstvím s Jiřím (53) udělala Andrea Pomeje (30) tlustou čáru. Po žádosti o rozvod přiznala, že její srdce už bije pro jiného, který je úplný opak herce a dabéra. Kulturista Petr Plaček (37) se živí jako klempíř.

Jiří, který kvůli rakovině hrtanu přišel o hlas, se o existenci nového muže v jejím životě dozvěděl teprve včera. Říká, že jí přeje štěstí. Sexy dýdžejka si to ale nemyslí. „Podle mě teď začne to pravé peklo. Skoro denně jsem zažívala hysterii a musela jsem ho ubezpečovat, že žádného chlapa nemám. Celou tu dobu to byla pravda. Až teď ne. Bojím se, co bude, ale kéž by se zachoval rozumrozumně,“ řekla webu Extra. cz s tím, že dlouho nechtěla podat žádost o rozvod kvůli tomu, že by to jejímu stále ještě zákonnému manželovi mohlo ublížit.

„A ze stejného důvodu jsem ani natvrdo neříkala, že neexistuje šance se k sobě vrátit,“ doplnila dýdžejka s tím, že si prostě časem uvědomila, že nemůže stále jen brát ohledy, protože Jirka se se životem musí poprat i sám. O to, aby se nechovala Andrea Pomeje jak utržená ze řetězu, se postará její nový přítel. Ten, jak už ukázal na sociální sítích, to s řetězy umí. „Nechci, aby to vyznělo samolibě, ale nejlepší motivací pro mě je, když sám na sobě vidím pokroky. Čím více se moje tělo mění, tím lepší a lepší bych chtěl být, nebo to v určité fázi alespoň dlouhodobě udržet,“ netají se Plaček.

Bojoval o Muže roku
Plaček rozhodně není žádný stydlín, dokonce v roce 2007 bojoval o titul Muže roku. Urostlý klempíř se už 16 let věnuje posilování a cvičení. Ke svalům si pomáhá také doplňky stravy, která užívá třeba i zpěvák Vašek Noid Bárta (37).

Na video s Andreou Pomeje se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zamlzena
18. 8. 2018 • 12:22

to bývá následek steroidů, kteří někteří strongmani užívají aby jim snáze vznikly svaly. Bohužel nebývají příliš inteligentnía citově založení, tam deficit oproti "normálu" bývá.

necesany
18. 8. 2018 • 12:06

Tou rukou na poklopci "maskuje" důležité nedostatky...

majojo
18. 8. 2018 • 11:37

Že se živí jako klempíř?Záleží na tom, kterou VŠ vystudoval, ne?

majojo
18. 8. 2018 • 11:34

Já paní Pomeje gratuluji, inu svý k svému. jenom: proč si furt drží ruku na poklopci? To ho má malýho?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.