Miss Sudová: Anorexii přeprala, pomohl milenec z basy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Miss Sudová: Anorexii přeprala, pomohl milenec z basy!

 (archiv Antonína Pacandy)

PRAHA – Málokdo by asi uhodl, čím se dnes živí půvabná blondýnka se sportovní postavou Miss Sympatie roku 2004 Pavla Sudová (22). Deníku Aha! se od jejího dlouholetého milence, reprezentanta kickboxu Antonína Pacandy (25) přezdívaného Tonny, podařilo zjistit, že bývalá misska, která si před necelými dvěma lety prošla těžkou anorexií, přivydělává jako číšnice.

A nejen to! Tonny otevřeně promluvil o jejich složitém vztahu.

„S Pavlou se známe od svých čtrnácti let a více méně spolu také od té doby chodíme. Vídali jsme se třeba dvakrát za týden, ale rozhodně se nedá mluvit o nějaké mnohaleté partnerské idylce,“ začal vyprávět Tonny. „Máme spolu volný vztah, což nám oběma naprosto vyhovuje,“ říká Pacanda, který se stejným klidem dodává, že dnes tomu není jinak. Každý z nich má svůj vlastní život a společně prý prožívají jen pěkné chvíle, do kterých patří také bojový sport, kterému oba propadli. „Chodili jsme spolu už když Pavla vyhrála na Miss ČR. Tehdy jsme se dohodli, že bude lepší, když o nás nikdo nebude vědět. Přišly tehdy velké problémy a Pavlu by to určitě hodně poškodilo.

Pomatuji si, že se na veřejnosti ukazovala s někým jiným, a ve skutečnosti čekala, až mě pustí z lochu,“ vzpomíná Tonny, který seděl v době jejího největšího triumfu ve vězení. Tam si totiž odpykával tříletý trest za napadení policajtů. Ale podle jeho slov je prý dostatečně poučený, a dnes dokonce pracuje pro Dětský domov v Planém, právě společně s Pavlou. „My jsme se stali jeho patrony po Heleně Růžičkové a nyní se ho snažíme dostat z velkých finančních potíží. Musíme sehnat devět milionů korun na to, aby děti měly kde bydlet,“ svěřil se nakonec nešťastně Tonny, který tímto prosí všechny o pomoc.

Pavla, která je dnes krev a mlíko a nikdo by na ní nepoznal, že před dvěma lety vážila pouhých 39 kilogramů, pracuje v pařížské restauraci jako servírka. Pro dívku, která si ještě před rokem a půl přála jediné – zemřít, je to obrat o sto osmdesát stupňů, a jak nám její přítel prozradil, Pavla je teď spokojená jako nikdy před tím. S modelingem ji už nic nespojuje a po tom, co si prošla anorexií, je ráda, že má svůj klid.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.