Plánková a další hvězdy: Změna vzhledu kvůli seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Plánková a další hvězdy: Změna vzhledu kvůli seriálu!

Blondýnka Plánková už věděla, do čeho jde. Zrzkou nebyla poprvé.
Blondýnka Plánková už věděla, do čeho jde. Zrzkou nebyla poprvé. (Foto pro Aha! – Jan Tůma, TV Prima, ara)

Po podpisu smlouvy okamžitě do kadeřnického křesla! To čekalo v novém primáckém seriálu Krejzovi herečky Markétu Plánkovou (40), Ivanu Korolovou (29) a Lucii Polišenskou (32). Jelikož hrají sestry, musely mít stejné vlasy.

„Obarvení na zrzavo bylo podmínkou přijetí role,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. Nejméně ze všech tří protestovala Plánková, která zrzkou už jednou kvůli roli byla, když natáčela seriál Mordparta. „Už jsem to nějak vzdala, protože ze začátku mě všichni viděli jako blondýnu, takže moje hnědé vlasy jsem neměla dlouho,“ prozradila představitelka Báry. „S tímto odstínem barvy jsem spokojená. Musím říct, že je hezčí, než jsem měla minule,“ dodala.

Nejmladší ze sester Ivana Korolová alias Danka změnu vítá. „Přijde mi, že to sluší všem třem, protože každá máme úplně jinou rezavou. Já si třeba nedovedu představit, že bych měla takový odstín jako Markéta a jí to hrozně sluší. Vypadá jako princezna,“ pochvaluje si Ivana, která u kadeřníka proseděla osm hodin.

Polišenskou vyřešili sprejem

Naopak nejsnadněji ke svému zrzavému odstínu přišla Polišenská. Její postava Cindy se totiž vydá se svým kuchařským obytným vozem dobýt Evropu, takže herečka byla ušetřena dlouhých kadeřnických procedur. Vyřešilo se to příčesky a obyčejným sprejem na vlasy, který po každém natáčení smyla.

 Smrt Plánkové v Ordinaci

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.