Iva Pazderková: Promluvila o založení rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Iva Pazderková: Promluvila o založení rodiny!

Iva Pazderková s přítelem
Iva Pazderková s přítelem (profimedia.cz)

Herečka, bavička a moderátorka Iva Pazderková (38) je v jednom kole! Kromě připravované knihy a třetí desky chystá také vlastní celovečerní  One woman show, ve které se objeví i populární blbá blondýna. Po pracovní stránce se Pazderkové daří, ale vzhledem k jejímu věku si veřejnost klade otázku, zda je v plánu také založení rodiny.

Pazderková má za sebou dvě desky a na příští léto připravuje třetí. Ke třetí desce se chystá i turné. „Mám ty nejlepší muzikanty, kteří jsou velmi vytížení a to já taky. Ale teď už jsem konečně oslovila někoho, kdo nás donutí dát dohromady jarní termíny a klubové turné prostě bude,“ řekla Pazderková v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

Letos v únoru oslavila Pazderková se svým partnerem krásné druhé výročí, a prozradila, že pracují na založení rodiny. „Pracujeme na tom, jen už je mi 38. Takže ano, plánujeme, ale uvidíme, jestli pán bůh dá. Já apeluji na všechny ženy, které děti chtějí a mají k tomu podmínky, ať rodí do třiceti let. Neměly by čekat. Kariéra vám opravdu neuteče. Naopak uteče vám život,“ apelovala v rozhovoru pro Luxury Prague Life herečka na všechny ženy.

Herečka se o potomka pokouší přirozenou cestou, někdy však nastane situace, že se dvojice musí zamyslet i nad jinou možností, jak si pořídit dítě. Herečka si v současné době myslí, že by pro možnost mít vlastní děti vyzkoušela vše. „Třeba teď si myslím, že ano, že zkusím úplně všechno, ale je dost možné, že při první hormonální injekci bych se rozhodla, že ne. S přítelem jsme mluvili i o dalších možnostech. V kojeneckých ústavech a dětských domovech je mnoho dětí, které potřebují pomoct a potřebují rodiče,“ řekla Pazderková v rozhovoru pro Luxury Prague Life.

 Úžasňákovi 2: Jak Iva Pazderková dabovala vynálezkyni Evelyn.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.