Heidi Janků (55): KŘEST VE STÍNU SMRTI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Heidi Janků (55): KŘEST VE STÍNU SMRTI!

Heidi Janků
Heidi Janků (Martin Pekárek, Alexandr Malachovský)

Předsevzala si, že už nebude brečet. Přesto Heidi Janků (55) byla na ročním výročí smrti manžela Iva Pavlíka (†84) dojatá. Dostala totiž květiny, které nesou její jméno!

V sobotu, kdy uplynul přesně rok od muzikantovy smrti, zpěvačka přijela do Nemyčevsi u Jičína, kterou proslavily mečíky. „Heidi měla s manželem přijet loni, ale právě v den, kdy jsme měli křtít květiny s jejich jmény, se stalo, co se stalo. Proto jsme tehdy vybrali krásný mečík, který jsme na památku pojmenovali Ivo Pavlík. Letos si ona přijela pokřtít ten svůj,“ prozradil deníku Aha! organizátor 48. ročníku výstavy mečíků Jiří Kubela.


„Jsem moc ráda a moc si vážím toho, že mám vlastní mečík, je krásný a jsem o to raději, že jsem si ho v té záplavě těch rozmanitých druhů sama mohla vybrat,“ přiznala dojatá zpěvačka. Na zahradě svého domu v pražské Uhříněvsi  jí ale nepokvete. „Přiznám se bez mučení – jsem špatný zahradník! Takže tuhle radost přenechám těm zkušeným a pak se třeba na svůj mečík přijedu ráda podívat,” dodala s úsměvem Heidi, která na akci dorazila s devítiměsíčním psím společníkem Edou. Ten jí dělá nejen společnost, ale hlavně pomáhá léčit ránu ve zpěvaččině srdci, která se stále ještě nezahojila.

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.