Lucie Borhyová: Proč se opravdu rozešla s Alanem... Konečně je to venku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lucie Borhyová: Proč se opravdu rozešla s Alanem... Konečně je to venku!

Alan a Lucie v době, kdy se ještě měli rádi...
Alan a Lucie v době, kdy se ještě měli rádi... (: archiv)

PRAHA – Konečně! Deníku Aha! se podařilo vypátrat pravdu o nedávném velmi podivném rozchodu nejpopulárnější tuzemské televizní moderátorky Lucie Borhyové (28) a jejího dlouholetého přítele golfi sty Alana Babického (40).

Konečně! Deníku Aha! se podařilo vypátrat pravdu o nedávném velmi podivném rozchodu nejpopulárnější tuzemské televizní moderátorky Lucie Borhyové (28) a jejího dlouholetého přítele golfi sty Alana Babického (40). Co ve skutečnosti stálo za rozpadem více než sedmiletého vztahu? Proč ani jeden z milenců konec love story zatím oficiálně nepotvrdil?

„Jejich vztah v podstatě přestal fungovat od momentu, kdy měla Lucka ten dvouměsíční úlet s Jágrem (léto 2004 – pozn. red.). Sice se pak k Alanovi vrátila, ale podvědomě cítila, že tím, že ji Babický tak ochotně přijal zpátky, ztratil jako chlap hrdost,“ vypráví jedna z nejbližších kamarádek krásné televizní moderátorky. „Přiznala mi, že najednou zjistila, že s Alanem je už jen ze zvyku a on ji má jen k tomu, aby si po jejím boku zvyšoval společenskou prestiž a případně domluvil nějaký kšeft. Že je prostě pro Alana jen dobrou reklamou,“ popisuje kamarádka Borhyové.

„Nakonec jí začal vadit i docela vysoký věkový rozdíl. Ne náhodou ji pak fotografové začali přistihovat po boku jiných chlapů. Jágr totiž rozhodně nebyl jediná Lucčina nevěra. Na konci vztahu se pak už se svými milenci klidně nechala i vyfotit na veřejnosti. To byl třeba ten Ital Danillo,“ dodává náš zdroj.

„Lucka je klidná, Alan se ale umí pořádně rozčílit, takže těsně před tím, že se Lucka od něj odstěhovala, měli doma pár hodně divokých výměn názorů. Byla z toho pak dost špatná. A hrozně se za Alana styděla kvůli té scéně, co jednou udělal během Bailanda. Tam pochopila, že už se k němu nemůže vrátit. Nakonec se domluvili na rozchodu a taky na tom, že ani jeden nebude prát špinavé prádlo na veřejnosti,“ vypočítává kamarádka Lucie.

„Teď se kolem ní nějací chlapi samozřejmě točí, ale zatím tam není nic vážného. Lucka zkrátka čeká na svého prince. Ani by nemusel přijet na bílém koni, ale spíš by měl být finančně dobře zabezpečený,“ směje se kamarádka moderátorky. „Lucka teď odjela na tři týdny na dovolenou do Řecka. Oficiálně se svou kamarádkou, ale nemyslím, že by si tam jen s ní vystačila,“ mnohoznačně se usmívá její přítelkyně.

A sám už zřejmě nebude ani Lucčin bývalý přítel Alan Babický. Ten si totiž brousí zuby na Českou Miss, dlouhonohou blondýnu Lucii Hadašovou! „Nedá na ni dopustit, stala se jeho nejoblíbenější žákyní golfu,“ řekl deníku Aha! zdroj z blízkého okolí Hadašové. Babický se rozhodl že ji zasvětí do tajů golfových a kdoví, do jakých ještě…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.