Luděk Sobota: Stanovil si vážné předsevzetí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Luděk Sobota: Stanovil si vážné předsevzetí!

Luděk Sobota
Luděk Sobota (Foto Aha! - Karel Kopáč a Ladislav Křivan)

Zjevně má v paměti vzpomínku na nedávné osahávání herečky Patrasové (62) a kolegyně z Divadla Semafor Klukové (76). Před celým národem si  herec Luděk Sobota (75) tehdy utrhl pořádnou ostudu, a proto se rozhodl si stanovit vážně předsevzetí.

 

Není tomu tak dlouho, co připitý svůdník Sobota byl na předčasné oslavě 80. narozenin Jiřího Krampola jako utržený ze řetězu. Posilněn alkohol se více než manželce věnoval ostatním ženám a před očima manželky dělal sexuální návrhy Patrasové . Nyní se herec rozhodl, že s alkoholem skončí a podobným eskapádám se tím snad do budoucna vyhne.

„Nedávno jsem byl na oslavě, kde jsem si bohužel připíjel, a následky byly velice špatné. Navíc jsem si přečetl jedno pojednání o škodlivosti alkoholu, co to s lidma dělá, a chtěl bych toho úplně nechat,“ řekl magazínu Sedmička Sobota.

Dáda Patrasová o Sobotově osahávání: Opilce chápu!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
ivoadler
2. 9. 2018 • 13:49

Už je ve věku - co neudělám dneska, to už zítra z důvodů úmrtí udělat nemůžu. Jen si šáhni, Luďku, zítra můžeš být po smrti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.