Schneiderová o StarDance: DRSNÝ VERDIKT | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Schneiderová o StarDance: DRSNÝ VERDIKT

Schneiderová a Dědík patřili k nejchválenější dvojici ve StarDance.
Schneiderová a Dědík patřili k nejchválenější dvojici ve StarDance. (Daniel Černovský, Karel Kopáč, archiv)

Na podzim vtrhne na televizní obrazovky další řada oblíbené soutěže StarDance.  Známá herečka Jitka Schneiderová (45), která v roce 2015 skončila druhá, promluvila o úspěšné show a prozradila, proč nevyhrála.

Úspěch se v Česku neodpouští. Toho názoru je herečka, která se umístila v sedmé řadě taneční soutěže na druhém místě. Dle jejich slov nejde o to, jak je člověk v soutěži úspěšný, právě naopak, je to spíše na škodu. Český národ dle herečky totiž hledí spíše na sympatie, než na výkon. „StarDance běží několik let a nejsem už naivní holčička. Víme, jak to chodí. Nikdy nevyhraje favorit. Ta soutěž není o tom výkonu. Je o sympatiích a o tom, že mně to na ten český národ moc šlo,“ svěřila se herečka expres.cz.

Herečka si myslí, že kdyby jí to v soutěži šlo méně, možná by vyhrála. Druhé místo ale herečku rozhodně nemrzí, právě naopak. Vyhrát v takové soutěži jen díky sympatiím je proti jejímu přesvědčení. „Nemůžu dělat něco, co není pravda. Navíc Marek Dědík do mě dostal ten pohyb. Já opravdu nemůžu za to, že mám pro něco vlohy. Druhé místo je ale překrásné,“ řekla Schneiderová expres.cz

Po taneční soutěži herečka na rozdíl od mnoha svých kolegů na tanec nezanevřela. Schneiderová chystá druhý ročník své charitativní akce Díky tanci, kdy se na jednom parketu setkají osobnosti z hereckého i hudebního prostředí s profesionálními tanečníky a společně podpoří pěstounské rodiny. Druhý ročník taneční show Schneiderové se má uskutečnit v roce 2020.

 Jitka Schneiderová: Po zmařené touze vyslovila morbidní přání!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
janakveton
9. 9. 2018 • 22:15

Něco na tom je. Teď je zas ve Tváři (Tvoje tvář má známý hlas). Taky mi tam není zrovna dvakrát sympatická!!!

DWEI
30. 7. 2018 • 19:34

Marie Doležalová byla lepší a se svým partnerem byli i velmi originální a získali si tím sympatie mnoha diváků....To by si měla Jitka Schneiderová uvědomit.... neumí se doteď vyrovnat s tím, že byla druhá???? Zprotivila se mi tím ještě víc!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.