Jágr po prvním kladenském tréninku: Přežil jsem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jágr po prvním kladenském tréninku: Přežil jsem!

Proti mladíkům to měl těžké.
Proti mladíkům to měl těžké. (Foto Aha! – Martin Sekanina, Reuters)

Zapomeňte na NHL, lámání rekordů, gólovou show. Cíle hokejového fenoména Jaromíra Jágra (46), které odtajnil po prvním kladenském tréninku na ledě, jsou mnohem skromnější: Uzdravit se a mít zase radost z hokeje.

Čekal, že to bude bolet, tak se ani moc nečertil. „Šest měsíců jsem nic nedělal. To je, jako když někomu zlomíte obě nohy a chcete, aby první den výborně chodil,“ připomněl své trable s kolenem, kvůli kterým vypustil celý finiš minulé sezony a nemohl své kladenské Rytíře dotáhnout do extraligy. I proto mu dala včerejší první letní porce na ledě mezi hladovými mladíky tak zabrat. „Ale přežil jsem, to je hlavní,“ ušklíbl se.


To ale neznamená, že by neměl žádné mety. „Cíl je, abych se zítra cítil líp než dneska, jinak budoucnost vůbec neřeším. Největší výzvou pak pro mne je zkusit se vrátit v co nejlepší formě a pomoci Kladnu. Udělám maximum, aby se to každý den zlepšovalo,“ slíbil.

Maradonův dvojník?
Ta otázka ho pobavila. Během fotbalového MS vás v hledišti zabrala kamera. Jak jste si šampionát v Rusku užil? „To musel být nějaký občan Ruska, který mi byl podobný, já na fotbale nebyl,“ zavrtěl Jágr hlavou a vzápětí se rozchechtal: „To byl Maradona, ne? I když snad tolik oteklej nejsem...“

Na video s Jaromírem Jágrem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.