Borhyová odkryla karty aneb jak to chodí na Nově: O jídle v krabičce, kostymérkách i masážích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Borhyová odkryla karty aneb jak to chodí na Nově: O jídle v krabičce, kostymérkách i masážích!

Šatník v televizních ateliérech jí můžou právem závidět tisíce žen.
Šatník v televizních ateliérech jí můžou právem závidět tisíce žen. (Foto: TV Nova, Facebook.com)

Blonďatá moderátorka poodhalila roušku tajemství, která se pojí s jejím profesním životem. Co před vysíláním papá, jak to má s oblékáním a relaxem?

„Hlídám si, co jím. Dokonce si dělám do práce krabičky - saláty, květák, kuskus. Rey už si zvykl, že si vytáhnu z tašky svou krabičku s něčím zdravým," popisuje své stravovací návyky v televizi Lucie Borhyová (40) v magazínu Dieta. A jak to má se zprávařským oblečením?

„Máme celý tým , který se o nás stará. Oblečení nám připravují kostymérky na celý týden dopředu a k tomu vždy ladíme účes i líčení. Do oblečení si zasahovat můžu a máme jednou za čas také refresh, kdy si vybíráme nové sezonní oblečení a zkoušíme na kameru, co z toho je vhodné a co ne," pochvaluje si Lucie a dodává: „Na Nově máme posilovnu, saunu i masáže, takže když je volná chvilka, můžu toho využít."

 



Přečtěte si
malavelka
20. 7. 2018 • 15:05

Nikdo by neměl ignorovat svůj věk a měl by přizpůsobovat účes a barvu i oblečení. Není dobré si myslet, že se nic nezměnilo a jsme pořád stejní. mNěkdo asi nezaregistruje změnu a okolí má problém taktně sdělit, že ta růžová na šaty už ne, nebo ta křiklavá blond není nejlepší volba. Vidíme například Ivanku Trump, která se asi sama v zrcadle dobře nevidí, nebo totláně postrádá vkus. Asi si to os obě ani nepřečte, protože údajně zapomněla česky. Tedy bohužel. Ve vysílání asi chtějí atraktivní pár, alenic b se nestalo,kdyby si Lucie změnila blond na přčirozenější odstín a již nenosila rozpuštěné vlasy jako víla Amálka.

vilaamalka
20. 7. 2018 • 12:13

Na Lucii je hrozný pohled. Její vý raz obličeje a vytřeštěné oči mne odpuzují natolik, že přepínám na jiný program.

ivoadler
19. 7. 2018 • 16:01

Taky bych takový kšeft bral. Tak ona nejí v kantýně? A kde si hřeje svou polívčičku? Jo ona polívku nepapá. Jen aby se jí to nevymstilo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.