Unikátní snímky celebrit a pejsků: Pomůžete? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Unikátní snímky celebrit a pejsků: Pomůžete?

Zpěvačka Lucie Bílá (52)  a Trevis
Zpěvačka Lucie Bílá (52) a Trevis (Foto pro Aha! – Jana Pechlátová)

Slušivé koncertní róby či herecké kostýmy vyměnili za rytířskou zbroj. Lucie Bílá (52), Martin Zounar (51), Matěj Hádek (42) se s dalšími zpěváky a herci proměnili v drsné a bitvami ošlehané bojovníky, aby v lesním tichu vyrazili na pomoc opuštěným pejskům.

Zpěvačka Lucie Bílá (52)

Amazonka & Trevis

Šest let marně čekal, až pozná, jak bije srdce člověka a bude ho mít někdo rád. Až když kříženec Trevis daroval psí lásku zlaté Slavici, usmálo se na něj štěstí. Místo vedle sebe mu udělali noví lidé, po jejichž domově předtím marně toužil.

Herec Martin Zounar (51)

Štítonoš & Bella

Podařilo se jí prolomit smůlu a z útulku si jí vzal nový pán, který jí ukázal krásný život se zahradou a spaní v peřinách. Jenže zničehonic zemřel a Bella se v útulku ocitla znovu. Za osmiletou fenku teď vytáhl do boje Bobo Švarc z Ordinace.

Komik Richard Genzer (51) 

Rytíř & Roxy

Na snímek s Geňou už se dívá z nového domova. Tři čtvrtě roku ale pětiletá kříženka ovčáka a bulteriéra musela vyvádět psí kusy, aby se jí někdo ujal. Nakonec jí pomohlo, když si udělala snímeček s komikem primácké Partičky.

Herec Matěj Hádek (42) 

Zvěd & Muf

Na světě je teprve dva roky a ještě se nenašel nikdo, u koho by našel svůj domov. Snad divokému Mufovi pomůže prolomit smůlu fotografie v kalendáři. Roztomilému kříženci nezbývá než doufat, že objetí s Matějem nebylo poslední.

Zpěvák Matěj Ruppert (40) 

Hlídač & Deny

Snad proto, že tenhle desetiletý kříženec ovčáka vypadá na první pohled drsně, marně vyhlížel nového páníčka hodně dlouho. Díky zpěvákovi skupiny Monkey Business už ale na vodítku za sebou tahá šťastně nového pána.

Herečka Lenka Zahradnická (33) 

Víla & Žolík

Život se s tímhle psím pohodářem nemazlil a navzdory jménu mu moc trumfů do vínku nenadělil. Najít někoho, ke komu by se mohl přitulit, mu pomáhala i Veverka z Ordinace. Nejdřív to nevyšlo, teď ale dostal druhou šanci.

Herec Jan Dolanský (40) 

Ochránce & Bad

Nikdy nemohl skočit do vody a běhat po louce. Maximálně mohl jen sedět, nebo stát. Tříletý kříženec boxera doteď čekal na záchranu v kotci 2 x 2 metry. Za svou šanci na lepší život teď bojuje po boku životního partnera herečky Lenky Vlasákové (46).

Netrpěliví modelové

Kalendář vznikl ve spolupráci s organizací Se psem mě baví svět, která pomáhá čtyřnohým chlupáčům najít nový domov. Vybrané osobnosti se zvěčnily s mazlíčky, o které kvůli stáří a dalším handicapům není takový zájem. „Pro mě se jedná o jeden z nejnáročnějších projektů roku. Nemyslím fotograficky, ale celkově. Vše se dělá na jednom místě a téměř hromadně. Na některé fotografie jsem měla jen pár sekund, pak pejsek řekl dost, a i kdybychom se na hlavu stavěli, už jsme ho nepřesvědčili,“ prozradila deníku Aha! fotografka Jana Pechlátová.

 Kdo to ví a nešťastný Zounar: Moderátor nedokázal vyslovit úkol!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.