Rána pro Fialovou: Smrt slavného tatínka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rána pro Fialovou: Smrt slavného tatínka

Zuzana Fialová
Zuzana Fialová (ČTK)

Velký smutek prožívá herečka Zuzana Fialová (44) a s ní celé Slovensko. Ve věku 76 let zemřel Zuzanin otec, slavný a uznávaný slovenský horolezec Ivan Fiala.

Hvězda českých filmů Medvídek, Lidice či Obsluhoval jsem anglického krále smutnou zprávu oznámila na sociální síti s tím, že otce zdraví trápilo už delší dobu. „Byly to těžké měsíce. Byli jsme s ním do posledních chvil. Držel nás za ruce, když usnul, obklopený svými láskami. To byla jeho poslední slova. Věnujte mu tichou vzpomínku. Byl to skvělý chlap. Jsem na něho hrdá, navždy,“ vylila si Fialová srdce v pátek 13. na Facebooku.

Ivan Fiala měl na kontě stovky horolezeckých výstupů. Deník Pluska.sk připomíná, že šplhal dokonce v Himalájích, na Aljašce i v Andách. Roku 1969 se účastnil expedice v pákistánské části Hindukúšu a byl v družstvu, které vystoupilo na panenský vrchol Bajpaš-Zom vysoký 6700 metrů, který pojmenovali Bratislava.

Celý článek najdete v tištěném nedělním Aha!

 Zuzana Fialová: Přežila jsem atentát, teď už chci jen žít! Točit budu vyjímečně!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.