Upír má nehodové auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Upír má nehodové auto!

Upír nakonec auto, které ponese jeho jméno, pořádně otestoval a dokonce se párkrát sklouzl po jeho kapotě.
Upír nakonec auto, které ponese jeho jméno, pořádně otestoval a dokonce se párkrát sklouzl po jeho kapotě. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Král bavičů Petr Novotný (59) již absolvoval několik kuriózních dopravních nehod, zatímco komik Václav Upír Krejčí (51) se stále chlubí, že má za sebou milion kilometrů bez nehody. Oba ale společně pokřtili nový přírůstek společnosti Nehodový servis.


„Mám to na vlastní kůži vyzkoušené, všechno za mě vyřídili, auto opravili a bezplatně mi půjčili náhradní,“ prozradil deníku Aha! krátce po křtu Petr Novotný. „Každý správný řidič musí jednou havarovat, tak jsem pyšný, že nejmladší dítě Nehodového servisu se bude jmenovat po mně. Vždyť který Upír se může pochlubit, že se po něm jmenuje auto?“ smál se Upír s tím, že má před nebezpečnou jízdou respekt. Kliknutím zvětšeteOba komici nakonec na jubilejní auto vystříkali několik lahví šampaňského. „Pokud se nikomu nic nestane a máte v zádech takovouto podporu, je radost bourat,“ prohodil Novotný o Nehodovém servisu, který využívá i řada českých celebrit.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.