Herec Pavel Trávníček: Čím naštval svou ženu!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Herec Pavel Trávníček: Čím naštval svou ženu!?

Pavel Trávníček s manželkou Monikou.
Pavel Trávníček s manželkou Monikou. (Marek Pátek)

Legendární princ ze Tří oříšků pro Popelku se nezdá! Herec Pavel Trávníček (67) na vernisáži nových obrazů malíře Joe Muczky jr. maloval na nahou ženu. Všemu přitom přihlížela jeho manželka!

Česko-německý malíř na akci v pražské Galerii kavárny Louvre ukazoval návtěvníkům vernisáže tzv. bodypainting, tedy malování na nahé ženské tělo. V jeho závěru k sobě přizval hvězdného hosta Pavla Trávníčka a děly se věci. „Chcete si modelku domalovat?“ zeptal se ho Joe. „S radostí. Můžu kamkoliv?“ čepýřil se herec. Následně si namočil štětec do barvy a na nahé tělo domaloval několik modrých míst. „Tohle by mne velmi bavilo! Vzít několik takových modelek, jet s nimi třeba až do Hamburku a malovat tam na ně,“ liboval si Pavel.

Z publika ho přitom sledovala jeho manželka Monika (32) a veselý výraz ve tváři neměla. „Dopřála jsem mu to, ale na to turné to nevidím,“ vtipkovala. Trávníčka letos na podzim čeká účinkování v rodiné show Tři oříšky pro Popelku, v níž loni účinkoval i v Německu. A stejně jako u sousedů bude i u nás hrát krále. „Na prince už to není,“ doplnil vzhledem ke svému věku herec.

Na video s Pavlem Trávníčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.