Hřbitovní trapas Katherine Heigl: Selfíčka mezi nebožtíky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hřbitovní trapas Katherine Heigl: Selfíčka mezi nebožtíky

Katherine Heigl
Katherine Heigl (Foto JLW JE**NY** BJS**NY**)

Tak to fakt přehnala! Americká herečka Katherine Heigl (39) se musela omluvit za šíleně nevkusné fotky, které nafotila na hřbitově.

Herečka se s manželem Joshem Kelleym (38) vydala na hřbitov navštívit hrob svého bratra, který v roce 1986 zemřel při autonehodě, když mu bylo pouhých 16 let. Poté, co zapálila svíčku na místě btatrova posledního odpočinku, rozhodla se pořídit si rádoby vtipné fotky na jiných hrobech. Střihla si selfíčko se sochou a nezapomněla ani vyšplhat na jeden náhrobek. K fotce, kde sedí na náhrobním kameni a směje se na sochy andělů, napsala: „Stihla jsem si taky zaklevetit s holkama.“

Fanouškům hvězdy seriálu Chirurgové se tyto neuctivé fotky pochopitelně moc nezamlouvaly a hned to hvězdě dali svými komentáři najevo, což Heigl donutilo k reakci. Fotky smazala, a k tomu ještě přidala omluvu. „Dostala jsem od vás spoustu reakcí a zjistila jsem, že jste měli pravdu. Bylo to ode mě velmi nevhodné, tak jsem fotky smazala. Chtěla jsem tuto těžkou návštěvu odlehčit. Velmi se všem omlouvám,“ zpytovala svědomí Heigl.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.