Jiří Langmajer: Operace páteře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Langmajer: Operace páteře!

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Vážná operace! Hvězda oblíbeného »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě Jiří Langmajer (41) je po náročné operaci páteře, kterou podstoupil ve střešovické nemocnici, a nyní už je sedmý den na rehabilitaci.

Vážná operace! Hvězda oblíbeného »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě Jiří Langmajer (41) je po náročné operaci páteře, kterou podstoupil ve střešovické nemocnici, a nyní už je sedmý den na rehabilitaci. Kromě nápravy svého zdraví však už populární playboy stihnul v nemocnici zaflirtovat se skoro všemi sestřičkami! Nejspíš ani netuší, že mu hrozí invalidní vozík!

„Jiří je ještě v nemocnici na rehabilitaci. Operace zřejmě dopadla dobře, nic víc nevím,“ řekla nám jeho manažerka Hana Kučerová. Langmajer si ošklivé zranění páteře přivodil v Rumunsku během natáčení nového filmu Filipa Renče Na vlastní nebezpečí, a kvůli svým poraněným zádům musel na poslední chvíli odmítnout i původně domluvenou roli v novém filmu Dušana Kleina Svatba na bitevním poli. „Museli jsme narychlo vybrat náhradníka, protože nám to odřekl na poslední chvíli. Nakonec jsme našli Romana Vojtka,“ potvrdil nám informaci režisér Klein.

V Ordinaci v růžové zahradě, kde hraje populárního doktora Hrušku, Langmajer v nejbližších dnech natáčení sice nemá, jenže pokud se jeho uzdravování protáhne, může vzniknout produkci velký problém. Podle předního pražského lékaře, který se problémy s páteří zabývá, je pravděpodobné, že Langmajer trpí vyhřezlou ploténkou. „Při pádu zřejmě došlo k výhřezu meziobratlové ploténky a následnému útlaku nervových kořenů. Útlak nervů způsobuje silnou bolestivost, nemocní si stěžují na mravenčení či částečné ochrnutí končetin, bolesti hlavy nebo závratě,“ tvrdí lékař.

A v případě, že Langmajer nebude pravidelně cvičit, by se mohl dostat i na invalidní vozík. Populární herec tedy před sebou nemá příliš nadějné vyhlídky. Jiří Langmajer se přitom bolestmi zad trápí už delší dobu, což může celou situaci zkomplikovat. Zatím je však i přes svůj zdravotní stav veselý, a podle našich informací si už v nemocnici stihnul několikrát zaflirtovat. „K focení s půvabnýma sestřičkama se nenechá vůbec přemlouvat, dokonce jim občas koupí i zmrzlinu,“ svěřil se nám náš informátor z nemocnice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.