Karel Gott (78): TAJNÉ PLÁNY NA OSMDESÁTINY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott (78): TAJNÉ PLÁNY NA OSMDESÁTINY

Slavíkův zbrusu nový klip k písni Ta pravá
Slavíkův zbrusu nový klip k písni Ta pravá (Supraphon)

Sice mu bude osmdesát až příští rok, přesto už Karel Gott (79) přemýšlí o tom, jak by své kulatiny s kolegy a fanoušky oslavil! A připustil přitom, že by to mohlo být opět v O2 areně, kterou před dvěma týdny vyprodal do posledního místa.

Slavík si je nicméně vědom toho, že ho v poslední době pozlobilo zdraví, a proto se snaží držet při zemi. „Oslava osmdesátky? To záleží na mnoha okolnostech. Jestli je co slavit a jestli to zdraví dovolí,“ prohlásil Karel. „Jak se říká: Chceš-li Pána Boha rozesmát, tak mu vyprávěj o svých plánech. (směje se) Ale rozhodně na to téma budeme mluvit. Jestli to udělat komornější, nebo v takové hale, jako je O2 arena,“ dodal v rozhovoru pro Frekvenci 1.

Rád to ve velkém
Když se deník Aha! ohlédl do minulosti, Gott vždy své kulatiny slavil ve velkém. Padesátiny v roce 1989 zapil s kolegy a kamarády na večírku v tehdejším obchodním domě Družba na Václavském náměstí v Praze. S fanoušky si pak pomyslně ťuknul v pražské Lucerně. Z koncertu, na němž si s Karlem střihla duet Zvonky štěstí Jiřina Bohdalová (87), tehdy vznikl televizní záznam. Porevoluční šedesátku oslavil Mistr megakoncertem ve Sportovní hale na Výstavišti, kde mu jeho písně zazpívaly desítky kolegů. To samé platilo o sedmdesátce v O2 areně. Půlkulatiny pak o pět let později Karel s rodinou a nejbližšími kamarády zapil na kontroverzní farmě Čapí hnízdo. Teď ještě rozlousknout, co s osmdesátkou... Uvidíme!

Zpíval na festivalu
O víkendu Karel zazpíval na Bernard festu v Humpolci. „ Jsem rád, že jsem své fanoušky i přes chladné počasí dostal do varu,“ prohlásil Slavík. Pozítří ho ještě před rodinnou dovolenou čeká vystoupení na Galavečeru hvězd v Bratislavě.

S Hejdovými v rádiu
Ještě před odjezdem do Humpolce stihl v pátek Gott natočit rozhovor s manželi Hejdovými na rádiu Frekvence 1. Stanice ho odvysílá zítra od 9 hodin a Slavík v něm mimo jiné prozradí, jak dlouho se ráno češe.

Nový klip Karla Gotta: Nic nekončí, dokud se zpívá:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.