Gudasová a Gavriely: Dvě G v tom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gudasová a Gavriely: Dvě G v tom!

Obě Géčka čekají miminko.
Obě Géčka čekají miminko. (Foto Aha! – Pavel Machan, ara)

Muzikálová zpěvačka a bývalá moderátorka. Karolína Neuvirthová Gudasová (25) a Martina Gavriely (39). Obě Géčka čekají miminko.

Karolína už má s manželem, hokejistou Michalem Neuvirthem (30), patnáctiměsíční dceru Emilku, která se narodila ve Filadelfii. „Mít druhé dítě takhle rychle jsme úplně v plánu neměli, spíš jsme uvažovali o odstupu dvou let, ale prostě se mimču za námi zachtělo o trochu dřív,“ svěřila deníku Aha! držitelka muzikálové Thálie a hvězda muzikálu Mefisto.

„Nejradši bych si to nechala ještě chvíli pro sebe, ale v sobotu moderuju akci Nadace Voráčka v Mikulově a obávám se, že už je na mně těhotenství moc vidět,“ dodala s úsměvem. Bude-li mít Emilka bratříčka, nebo sestřičku, si nechala pro sebe.

Do sedmého měsíce se podařilo radostné očekávání utajit exmoderátorce primáckých VIP zpráv. Martina Gavriely už má z předchozího manželství děti Jessicu (17) a Antonia (13), nyní čeká potomka s bývalým přítelem Ewy Farné (24), hudebníkem Marcusem Tranem (32).

 Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?!

Video se připravuje ...
Gavriely: Možná se tak narodila, možná je to plast?!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.