Vondráčková ke Kubišové a Neckářovi: Hrůza! Musíte cvičit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková ke Kubišové a Neckářovi: Hrůza! Musíte cvičit!

Helena Vondráčková a Marta Kubišová po natáčkách a ondulacích, krásně nalíčené. Jen Vašek vypadá pořád stejně.
Helena Vondráčková a Marta Kubišová po natáčkách a ondulacích, krásně nalíčené. Jen Vašek vypadá pořád stejně.

PRAHA – Skupina Golden Kids hlásí návrat! Marta Kubišová (64), Helena Vondráčková (60) a Vašek Neckář (62) se chystají po letech na společné turné. Jak dopadne?


Zatím to vypadá tak, že připravená je jen vyzpívaná Helena Vondráčková. Kubišová a Neckář si z toho dělají legraci. „Chováte se jako malé děti,“ okřikovala je s úsměvem na tváři Vondráčková na pondělním společném vystoupení na Letní scéně Divadla Ungelt.

Do svého recitálu si tentokrát Marta Kubišová přizvala dva velké kamarády – Helenu Vondráčkovou a Václava Neckáře. Ten přišel i přesto, že po mrtvici má problémy s pamětí a často mu vypadává text. „Děkuji za pozvání, jsem tak rád, že jsi mě pozvala, Kliknutím zvětšetemám tady svůj pultík s texty, kdyby mi náhodou vypadl text,“ rozplýval se nad pozváním na Letní scénu Divadla Ungelt Neckář.

Kliknutím zvětšeteZpěvákovi sice vypadlo několik slov, ale zato byl ve skvělé pohybové formě. Byl opravdu velkým konkurentem Vondráčkové, která si střihla se svými dvěma kamarády několik písní, jež by měly zaznít i na jejich společném turné. Golden Kids by měli na koncertní šňůru vyrazit už příští rok a do té doby ještě musí někteří z tria řádně pocvičit. „Hrůza, vy budete ještě hodně cvičit,“ přikázala Helena svým dvěma kolegům Neckářovi a Kubišové. Kliknutím zvětšeteTi nejenže neznali text, ale u zpívání dováděli jako malé děti. „Nám se to takhle uvolněně líbí,“ žertovala Kubišová.

Dnes večer od 20 hodin vystoupí jako host Marty Kubišové na Novém světě pod Pražským hradem na Letní scéně Divadla Ungelt Slavice Lucie Bílá.


Autor: Eva Kremserová
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.