40 let Pomády: Všechno bylo jinak?! Prolhaný Danny a utopená Sandy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

40 let Pomády: Všechno bylo jinak?! Prolhaný Danny a utopená Sandy

Příběh Dannyho a Sandy začíná u moře. Nebo rovnou i končí?!
Příběh Dannyho a Sandy začíná u moře. Nebo rovnou i končí?! (Foto Paramount, Profimedia.cz)

Letní romance, nebo smrtelné blouznění? Pomáda možná není tak sladký a bezstarostný příběh, jak si všichni myslíme. Vyjádřil se k tomu i John Travolta (64).

Na konci muzikálu Danny (Travolta) a Sandy (Olivia Newton-John, 69) odletí autem do nebe. Co když to neznačí pohádkový happy-end, nýbrž umírání? Vzpomeňte si, že na začátku v písni Summer Nights Danny popisuje, kterak krásku zachraňoval před utopením. Podle konspiračních teorií se ovšem Sandy skutečně utopila a celý příběh filmu si jen představuje v předsmrtelných halucinacích, až nakonec odejde do nebe!

„Takové spekulace mě baví, u podobných klasik se vždycky objeví,“ komentuje teorii Travolta pro list USA Today. „Ale byl jsem u toho od začátku, znám ty scenáristy, takhle to určitě nemysleli. Sandy a Danny v té písni vyprávějí dva různé příběhy, někdo lže. Nejspíš to bude Danny, vytahuje se před kluky,“ směje se jeho představitel.

Do kin přišla muzikálová klasika 16. června 1978, v Československu o tři a půl roku později.

 Trailer k filmu Pomáda z roku 1978

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.