Rihanna už je zase sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rihanna už je zase sama!

Rihanna má chlapů plné zuby.
Rihanna má chlapů plné zuby. (profimedia)

Ještě před pár měsíci se tu a tam objevily fotky, jak se snaží utéct dotěrným fotografům. Teď je ale tomuto přísně utajovanému vztahu konec! Rihanna (30) se prý rozešla se svým saúdským miliardářem Hassanem Jameelem (29)!

Svůj více než rok trvající vztah oficiálně nikdy nepotvrdili, fotky vášně ve vířivce na Ibize, je ale loni v létě veřejnosti prozradily. Pak se dokonce na konci loňského roku mluvilo i o zasnoubení. Letos v lednu ještě společně vyrazili na afterparty po cenách Grammy, od té doby už je ale spolu nikdo neviděl!


Barbadoská divoška totiž prý člena jedné z nejbohatších saúdskoarabských rodin poslala k vodě. A důvod? „Ukončila to, protože ji už unavoval a nudil. S muži to někdy takhle mívá,“ prozradil zdroj z okolí nezávislé a emancipované zpěvačky. „Byl to dobrý vztah, ale teď je u konce. Zlomila mu srdce, protože ona to tak prostě dělá,“ dodal zdroj.

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.