Gondíková, Pizingerová a spol.: Zahrály si na modelky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Gondíková, Pizingerová a spol.: Zahrály si na modelky!

Slavné tváře na mole.
Slavné tváře na mole. (Marek Pátek)

Je herečka a umí zahrát všechno! Adéla Gondíková (44) se teď vžila do role modelky. „Jsem překvapená, že není vyvýšené molo a lidé nejsou níž, takže na ně nevidím jako v divadle,“ prozradila deníku Aha! sestra Dalibora Gondíka (48).

Jako první vynesla upnuté krajkové šaty. „Jelikož bylo hrozné horko,tak jsem si je oblékla až chvíli před přehlídkou. A pak jsem zjistila, že šaty nemají rozparek, takže se mi šlo hůř. Nakonec jsem z toho ale vybruslila,“ dodala herečka, moderátorka a bývalá hvězda Tvojí tváře.

O tom, že by mohla být i modelka, prý nikdy neuvažovala. „Do dvaceti jsem byla pěkný bucek! Takže to nenapadlo mě, ani nikoho jiného,“ smála se na přehlídce návrhářky Aleny Wilson (40), kterou profi modelky vyměnila za slavné tváře.

Po mole si tak vykračovala také třeba herečka Miluše Bittnerová (40), moderátorka Daniela Šinkovová (45) či prezidentka Kapky naděje Vendula Svobodová Pizingerová (46).

 Adéla Gondíková jako Kylie Minogue



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.