Václav Postránecký (74): Přiznal boj s vážnou nemocí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Václav Postránecký (74): Přiznal boj s vážnou nemocí!

Václav Postránecký
Václav Postránecký (David Kundrát, TV Prima)

Oblíbený herec v polovině května podstoupil operaci břicha. Jak jen to šlo, vrátil se zpět do práce, ale přiznává, že neprožívá úplně snadné období.

Václav Postránecký o svém soukromí příliš nemluví, tentokrát ale udělal výjimku. "Vážení a milí, v životě každého z nás nastávají různé momenty a různá období. V tom svém právě prožívám zásadní etapu, kdy se snažím vrátit své tělo za pomoci týmu lékařů do obvyklé kondice. Je však jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu beze strachu, jak nejlépe dokážu.

Současnou situaci beru jako novou výzvu a příležitost. Nechci se skrývat ani stranit veřejného zájmu, ale věřím, že pochopíte, že nové síly chci nabírat zejména v soukromí a se svými nejbližšími. V některých situacích jsou další slova zbytečná a rozebírání detailů nežádoucí, " svěřil se herec v prohlášení, které získal deník Blesk.

Vzhledem k tomu, jak rychle se herec vrátil do práce, je jasné, že Postránecký svůj boj s vážnou nemocí nevzdává.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.