Bartošová chodí v léčebně o berlích - Ošklivě se zranila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová chodí v léčebně o berlích - Ošklivě se zranila!

 (Aha! – Václav Nekvapil)

KROMĚŘÍŽ – Nezměrnou radost, ale i bolest, slzy a pláč přinesl zpěvačce Ivetě Bartošové (41) uplynulý víkend! Do psychiatrické léčebny v Kroměříži, kde se léčí ze závislosti na prášcích a alkoholu, ji sice už podruhé přijel navštívit syn Artur (10), těsně před tím si však bolestivě vyvrknula pravý kotník a musí teď chodit o berlích!

A pak... Léčivé polibky od Artura!

Sobotní odpoledne vyhlížela Iveta Bartošová jako na trní. Dopředu totiž věděla, že přijede její syn Artur. Právě on byl tím hlavním důvodem, proč se kontroverzní umělkyně rozhodla dát si život do pořádku.

Deník Aha! šťastnou maminku a veselého Artura zastihl v sobotu v půl druhé odpoledne na lavičce v areálu parku léčebny. Nejdřív padlo pár máminých láskyplných pus, Iveta syna vřele objala a pak došlo i na popovídání. Po chvíli už ale neposedný Artur běžel k pacientům léčebny a zahrál si s nimi s nadšením basketbal.

„Iveta byla šťastná. Artur je totiž na její potíže ten nejlepší lék,“ přiznala Aha! známá Bartošové. Příští týden se ale Artur přesouvá od chůvy Goldy k tatínkovi Ladislavu Štaidlovi (62). Ten má se synem v plánu zahraniční dovolenou, a tak se Iveta možná až na čtrnáct dní bude muset obejít bez svého zázračného elixíru...

Iveta Bartošová do léčebny přijela ve středu 18. července v doprovodu chůvy Goldy a syna Artura. Podle vyjádření personálu psychiatrické léčebny nebyla při příjmu opilá, jak tvrdily některé noviny, ale pouze vystresovaná z nezvladatelných psychických problémů. Po dvou dnech, které strávila na kapačkách, jež jí dodávaly uklidňující prášky, se dostala na oddělení číslo patnáct. Zde si také hned po příchodu nalezla věrné kamarády. Ti ji brání nejen před zvědavými pohledy návštěvníků, ale i před zájmem novinářů. Léčení Ivety Bartošové by mělo trvat tři měsíce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.