Marnotratná Voříšková (28): Co měsíc, to drahá dovolená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Marnotratná Voříšková (28): Co měsíc, to drahá dovolená!

V Číně se prošla po velké čínské zdi a vzala s sebou i maminku.
V Číně se prošla po velké čínské zdi a vzala s sebou i maminku. (Foto Aha! – Pavel Machan, Nguyen Phuong Thao, Instagram.com, mapy Googel)

Scénáře by mohla přehazovat vidlemi. Kdyby chtěla. Zatímco její kolegyně tráví před kamerou klidně celé prázdniny, herečka Tereza Voříšková (28) jeviště vyměnila za letadlo. Za hlavu hodila i své předsevzetí v podobě dva projekty ročně. Každý měsíc zatím procestovala. A mohla si to dovolit – honorář z amerického seriálu jí pokryje náklady na celý rok!

Leden
Nebezpečný Barbados
Na letadlo do Karibiku skočila už v lednu. Místo opalování Tereza investovala do kurzu angličtiny, lekce surfu i hodiny jógy. Kromě rozšíření slovní zásoby a meditace poznala ale i odvrácenou stranu ostrova. „Když bydlí samotná holka na Barbadosu v levnější čtvrti, může to být hustý, černoši jsou dost nadržení,“ popsala svůj strach. „Jeď místním autobusem, říkali lokálové. Sleduju tu vřavu, a když řidič začne křičet, sklopím oči a ustupuju stranou. Autobus odjíždí. Takhle se mi podaří třikrát nenastoupit. Jsem tu sama, nerozumím jejich slangové angličtině a vlastně se i docela bojím. Odcházím,“ podělila se o zážitek na sociální síti.


Únor
Romantická Kostarika
Po zkušenosti s barbadoským testosteronem se při cestě do Střední Ameriky pojistila. Na měsíčním výletu do Kostariky se jí o bezpečnost staral její rambo, tedy přítel Matyáš Ramba (28). Toulky džunglí a koupání v divokých vodopádech páreček nevyšel zrovna levně. „Kostaričani si chrání džungli, takže se na některá místa v rezervacích dostanete jen na raftech. Dvoudenní výlet vás stojí kolem třiceti tisíc. Ale vy víte, že ty peníze pomáhají chránit tamní les a indiánský kmen,“ přiznala své výdaje časopisu Reportér. Odměnou jim bylo třeba koupání ve smaragdově průzračné laguně.

Březen
Pracovní Berlín
Cestovatelský oddech si nenaordinovala ani v březnu. I když to tentokrát pojala víc pracovně. Díky výborné angličtině mohla dříve kývnout na seriál americké produkce, který se natáčel v Berlíně. A užívala si luxusního zacházení. Dostala svůj karavan, asistentku, učitelku angličtiny i hereckého kouče. Sice dávala přednost spaní doma a létání sem tam, občas přespala i v luxusním hotelu. Herecké šance se ale nakonec rozplynuly – na přání hlavního herce, který byl o dvacet let starší, Voříškovou bohužel přeobsadili. O pohádkový honorář ale nepřišla. „Zaplatili mi, díky čemuž mám tenhle rok pohodu – poslední dobou jsem mohla odmítnout spoustu hereckých nabídek,“ přiznala herečka.

Duben
Smutná Čína
S maminkou vyjela až do daleké Číny. A nenavštívila jen největší turistické lákadlo, velkou čínskou zeď, ale pustila se i do hor. Tam utekla před zničujícím smogem. „Prostě už nemají ani kousek čistýho vzduchu a neumějí anglicky. Nikde, ale opravdu nikde se tu nedomluvíš. A jedí kuřecí drápy. Nikdy tu není tma. Vždycky je všude narváno. Jsou mistři kopií. Všechno je tradiční. Uniknout. Musíte vždycky do hor. Čína. Dojemná, smutná země,“ shrnula své zážitky na sociální síti.

Květen
Divoká Kanada
V cestovatelském maratonu pokračuje i v měsíci lásky. Do krosny si tentokrát přibalila pohorky a funkční oblečení. Do Severní Ameriky odletěla hlavně na průzkum divoké přírody, což se jí vyplnilo. V buši potkala medvědy. „Za poslední tři dny jsem viděla sedm baribalů a dvakrát grizzlyho. Naštěstí jsem měla své pokyny. Zvedlé obočí mi zachránilo krk. Sprej jsem nepoužila, nechci stříkat medvědy. Zatím,“ popsala na Instagramu svoje dobrodružství. Podle fotek patrně znovu cestuje na vlastní pěst.

Na video s Terezou Voříškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
panamira
2. 6. 2018 • 13:27

Pěkná holka, nechápu, že si nenechá vyoperovat z čela ten vřed, přeci peníze má. Škoda.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.