Hrůzný zážitek Kubelkové: Uhýbala vystřeleným patronám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Hrůzný zážitek Kubelkové: Uhýbala vystřeleným patronám!

Iva Kubelková si zahrála v seriálu.
Iva Kubelková si zahrála v seriálu. (herminapress.cz)

Úzkost a strach prožívala Iva Kubelková (41). Během natáčení primáckého seriálu V.I.P. vraždy si na vlastní kůži vyzkoušela, co se honí v hlavě oběti vraha těsně před zmáčknutím spouště pistole.

„Přestože člověk ví, že je všechno bezpečné, pohlídané a nemůže se nic stát, přiznám se, že jsem byla před touhle scénou dost nervózní. Když jsem ji četla ve scénáři, nedocházelo mi to. To až teprve, když na place vytáhli rekvizitáři zbraň,“ popsala představitelka zastřelené majitelky soutěže Miss Martiny Horké svoje bezprostřední pocity.

„Zbraň s tlumičem není nic příjemného. Upozornili mě, že vydává zvuk a lítají z ní patrony, i tak jsem se po první ráně lekla, jak na mě ta patrona letěla. A cukla jsem sebou i podruhé,“ dodala Iva.

Měla krev i v puse

Kubelková měla filmovou krev nejen na šatech ale i v puse. A to nebylo také příjemné. „Když ležela nehybně na stole a tekla z ní krev, běhal z toho mráz po zádech. Nikdo na place při této scéně nevydal ani hlásku. A to se natáčela hned několikrát!“ prozradil Aha! očitý svědek.

Kde se vzaly patrony?

Rekvizitář samozřejmě dal hercům nábojnice bez kulek, ale na herečku i přesto dopadaly patrony, které odlétávaly po každém výstřelu z pistole.

 Iva Kubelková: 17 let už nejí maso! A co si dává do každé smlouvy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.