Agáta Hanychová: Zajímala se o plastiku prsou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Agáta Hanychová: Zajímala se o plastiku prsou!

Po přehlídce se Agáta pokusila svou vysokou kamarádku Mašlíkovou nacpat do lednice plné limonád.
Po přehlídce se Agáta pokusila svou vysokou kamarádku Mašlíkovou nacpat do lednice plné limonád. (Aha! – Andrea Bělohlávková)

MÁCHOVO JEZERO – Modelky Agáta Hanychová (21) a Hana Mašlíková (25) pěkně řádily u Máchova jezera! Nejdřív nažhavily přítomné muže hodně odvážnou módní přehlídkou, kde vystavily své vnady v plavkách, a prezentací hodinek Axcent a pak málem zdemolovaly tamní bar!

„Je to moje poslední přehlídka před tím, než půjdu na plastiku prsou,“ přiznala Mašlíková. „Opravdu? No, tak to si ji budem muset pořádně užít,“ rozhodla Hanychová. Plastické zvětšení prsou, kterému se Mašlíková podrobí už v úterý, ostatně bylo hlavním konverzačním tématem. „Agátu až podezřele zajímaly všechny okolnosti takové operace. Že by snad taky o něčem takovém uvažovala?“ smála se vysoká modelka Mašlíková.

„No, já jsem se svými prsy spokojená. Ale člověk nikdy neví,“ odbyla spekulace zlobivá dcera Veroniky Žilkové. Ta tak spíše než o plastické operaci přemýšlela o tom, jak svou kamarádku Mašlíkovou nacpat do lednice. Agáta se o to u Mácháče snažila tak vehementně, že málem zdemolovala celý bar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.