Úpadek festivalu v Cannes: Němcové laciné nahotinky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Úpadek festivalu v Cannes: Němcové laciné nahotinky!

Z „eko“ šatů jí každou chvilku vykukovalo ňadro.
Z „eko“ šatů jí každou chvilku vykukovalo ňadro. (Foto - Profimedia.cz, Gettyimages.com)

Nad filmovým festivalem v Cannes se stahují mraky. Petra Němcová (38) byla jen kapkou v moři modelek, které se letos promenovaly po jeho červeném koberci. Zato hollywoodské hvězdy za sebe poslaly omluvenku.

Letošní 71. ročník nejslavnějšího filmového festivalu hodnotí mnozí jako naprostý propadák. Žádný z jednadvaceti filmů ještě nedostal ani hlavní cenu – zlatou palmu – a už se ozývají hlasy, jestli má „sláva“ v jihofrancouzském letovisku vůbec smysl. Letošní hosté tu totiž daleko víc předváděli svá těla a drahé róby, než by se zajímali o dění na plátně. V tomhle smyslu nezahálela ani česká topmodelka Petra Němcová – v úsporných modelech, ze kterých jí vylézaly ňadra i rozkrok, obrážela jeden večírek za druhým a předváděla na nich luxusní šperky za miliony korun.

Zatímco dříve festivalu dodávaly lesk takové ikony jako Brigitte Bardot (83)teď místo nich kralovala hvězdička Kendall Jenner (22) v průsvitných šatech. Kolem jihofrancouzských břehů se jako obvykle neplavil na jachtě ani Leonardo DiCaprio (43), který filmový svátek vyměnil za večeři v New Yorku s přítelkyní Camilou Morrone.

Provakace u moře

Korunu tomu nasadila německá fotografka Ellen von Unwerth (64), která jednu z modelek vyfotila v provokativních pózách. Ta si na kameny u břehů Cannes oblékla jen maličká tanga a přispěla tak k lacinému vyznění celého festivalu.

Skandál za skandálem

Vyhazov hrozí i nynějšímu řediteli festivalu Thierry Frémauxovi (57) kvůli skandálu kolem internetové televize Netlix. Bez souhlasu představenstva umožnil televizi, aby promítla některé filmy. Kritikům je také trnem v oku fakt, že daleko víc článků se napsalo třeba o zákazu selfies nebo o kampani MeToo než o samotných filmech.

 Petra Němcová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.