Bartošová v léčebně - Artur přijel za mámou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bartošová v léčebně - Artur přijel za mámou!

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Populární zpěvačka Iveta Bartošová (41) se v kroměřížské psychiatrické léčebně, kam se dostala kvůli nadměrnému užívání antidepresiv v kombinaci s alkoholem, cítí konečně šťastná! Po týdenní hospitalizaci ji totiž tuto středu navštívil i její jediný syn Artur (10) spolu s chůvou a věrnou kamarádkou Goldou!

Co bude s Ivetiným synem dál?

„Iveta se tam má v rámci možností skvěle. Má dost času na malování a obrovskou oporou jsou jí ostatní pacienti,“ svěřila se exkluzivně deníku Aha! Zlata Dvořáková (53) přezdívaná Golda.

Po týdnu mlčení se dlouholetá chůva syna Ivety Bartošové rozhodla promluvit a zareagovat tak na spoustu lží, které se o její slavné kamarádce objevily v jednom celostátním deníku. „V jednom jejich článku například vyšlo několik vět jakoby z mých úst, ale ty jsem přitom nikdy nevypustila. Pravdu neměli například ani v tom, že by Iveta do léčebny přijela pod vlivem alkoholu. Zato váš zdroj byl Ivetě asi opravdu blízko. Iveta sice opravdu přibrala, ale to zase shodí. Hlavně že se dá do pořádku. Je to moc hodná holka a já jí přeju jen to nejlepší,“ říká paní Golda.

Poprvé také exkluzivně prozrazuje pravou příčinu kamarádčiny hospitalizace. „K léčbě se Iveta rozhodla hlavně kvůli užívání antidepresiv, ten alkohol byl až druhořadý důvod,“ vysvětluje Zlata Dvořáková. Nejbližší přítelkyně trojnásobné Zlaté slavice, jež už přes dvaadvacet let působí na poli populární hudby, se ale na chvíli odmlčela, když jsme se jí zeptali, jak se má nyní její svěřenec Artur. Ten je nyní v její péči, příští týden si ho pak převezme tatínek Ladislav Štaidl, bývalý hudební skladatel a současný úspěšný podnikatel.

„Nezlobte se, ale o tom dítěti s vámi mluvit nebudu. Vím jen, že se s tátou chystají na dovolenou. Jinak pochopte, že potřebuje být od toho mediálního humbuku stranou,“ prosí i za Ivetu paní Dvořáková.

Ta zároveň popírá zvěsti, že by se Bartošová v léčebně trápila. „Kdo ten areál zná, ví, že je tam přímo báječně. Je tam moc krásné prostředí, Iveta si tam může v klidu malovat obrazy, a navíc je v kolektivu báječných lidí, kteří ji přijali za svou. Hlídají ji před nevítanými návštěvníky líp než profesionální ochranka,“ chválí ostatní klienty kroměřížské psychiatrie Zlata Dvořáková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.