Paroubek s milenkou na dovolené - Slováci tvrdí: Zásnuby!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Paroubek s milenkou na dovolené - Slováci tvrdí: Zásnuby!?

Expremiér Jiří Paroubek si na dovolené na Slovensku užíval u bazénu.
Expremiér Jiří Paroubek si na dovolené na Slovensku užíval u bazénu. (pro Aha! Ján Zemiar/ Plus jeden deň)

VYSOKÉ TATRY – Přistiženi! Šéf ČSSD Jiří Paroubek (54) si spolu s milenkou Petrou Kováčovou (33) včera jen v plavkách užíval slunného počasí u termálního koupaliště ve Vrbové ve Vysokých Tatrách! Očití svědci tvrdí, že se k sobě chovali jako pár zamilovaných hrdliček. A podle slovenských médií si milenecký pár dokonce užíval zásnuby!

„Je tu velmi pěkně. Škoda, že nám pobyt už končí a že nám včera moc nevyšlo počasí. O to krásněji je však dnes,“ řekl včera slovenskému deníku Plus jeden deň Paroubek na koupališti ve Vrbovém. Už dnes se pár ze slovenských Tater, kam odjel minulý pátek, vrací do Prahy. Do Vrbové si Paroubek s Kováčovou jen odskočili z luxusního hotelu, kde celý týden bydleli. Návštěvníci koupaliště byli z přítomnosti našeho expremiéra a jeho přítelkyně hodně překvapení. Paroubka to ale nerozhodilo a rozdával úsměvy na všechny strany.

Po koupání se milenecký pár občerstvil v úplně obyčejném hotelu Flipper, kde stojí smažený sýr 80 slovenských korun, a šel si odpočinout na pokoj. Podle slovenských médií není Paroubkova dovolená s milenkou v Tatrách jen tak – pár prý slavil zásnuby! Dokazovat to má prsten s perlou Kováčové! „Zásnuby? Ještě nejsem rozvedený,“ popřel je Paroubek, ale nevyvrátil, že v budoucnu k nim může dojít. A zatímco on si užívá se svojí mladou blonďatou přítelkyní, jeho manželka Zuzana, se kterou se rozvádí, navštívila svoji vnučku Viktorku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.