Halina Pawlowská - Banánové rybičky končí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Halina Pawlowská - Banánové rybičky končí!

Halina Pawlowská vymění Rybičky za svůj nový zábavný pořad, jehož pilotní díl už v Brně natočila.
Halina Pawlowská vymění Rybičky za svůj nový zábavný pořad, jehož pilotní díl už v Brně natočila. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA/BRNO – Úspěšná moderátorka Halina Pawlowská (52) už dá brzy poslední sbohem svým televizním Banánovým rybičkám! Pro Českou televizi totiž už nyní v naprostém utajení chystá nový zábavný pořad, který je časem nahradí. Deníku Aha! se však přesto podařilo zjistit podrobnosti!

Už natáčínový pořad!

 

Zábavná show, kterou bude spolu s Pawlowskou coby vtipný glosátor uvádět Ivo Šmoldas, známý především ze zaniklého »primáckého« pořadu Dementi, má už za sebou natočení pilotního dílu! „Nový pořad nepoběží s Banánovými rybičkami souběžně. Rybičky zůstávají ještě následující sezonu (do června 2008 – poznámka redakce). Nový pořad je zatím v přípravách. Jeho formát je opravdu netypický, jde o nový komediální žánr,“ prozradila deníku Aha! tajemně Halina Pawlowská.

Její slova o konci Banánových rybiček a startu vysílání nové zábavné show, která zatím nezískala definitivní název, však částečně vyvrací režisérka pořadu a manželka slavného režiséra Otakara Vávry Jitka Němcová. „O tom projektu ještě nesmím moc mluvit. Plánuje se, že v říjnu rozjedeme natáčení naplno a od nového roku by se měl nový pořad vysílat. Budeme se tam zabývat mnoha věcmi, minulostí i současností, ale třeba i vesmírem,“ prohlašuje Němcová. Zdá se tak, že s Rybičkami se diváci rozloučí už na konci letošního roku! Natáčení pilotního dílu nového pořadu se zúčastnily kromě Pawlowské a Šmoldase i dcery herečky Ivy Janžurové Theodora a Sabina Remundovy, které předváděly scénářem předepsané scénky.. „Na dámy Remundovy bylo příjemné se dívat. Já sám se v tom pořadu vyskytuji v roli přímo nezřetelné,“ poznamenává k tomu skromně Ivo Šmoldas.

 

 

 

 

 

27.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.