Kateřina Kristelová: Vyvádí s »kamarády«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Kristelová: Vyvádí s »kamarády«!

Katka na soutěži dováděla i se svým stylistou Sašou Isarem.
Katka na soutěži dováděla i se svým stylistou Sašou Isarem.

PRAHA – Blonďatá kráska Kateřina Kristelová (26) se pořádně odvázala! A to dokonce bez svého přítele a v miniaturních šatech, které rozhodně nebyly navrženy se záměrem zakrývat!


Uteče jí přítel?

V pražském klubu Postel totiž zasedla v porotě Miss Carwash, jenže pak si ve svých šatičkách zkusila umývat auta také!

Přítomné pány v klubu tak nechala, aby se podívali na její čerstvě opálené nohy a ještě o kousek výše, aby se pak pusinkovala se svým kamarádem z poroty. „S Jirkou to bylo jen přátelské objetí. Každý ví, že má rád kluky, takže za tím snad nikdo nic nehledá. U mě je všechno stejné, pořád jsem zasnoubená se svým přítelem Lukášem Filipem,“ tvrdí Kristelová.

Ten se ale evidentně moc k tomu, aby svou snoubenku požádal o ruku, nemá, protože jsou zasnoubeni už více než dva roky. Kliknutím zvětšeteA teď navíc chce vycestovat na sezonu do ciziny, a dokonce bez Katky! „Chtěl by si zahrát hokej v nějakém zahraničním klubu, potom snad ta svatba dopadne,“ pořád doufá Kristelová.

Moderátorka má pořád co na práci, přestože se nedávno vrátila z dovolené na Krétě. „Točím pro Óčko a připravuji se na nové moderování, které mě čeká na České televizi od září. Pořad by se měl jmenovat Hit století, ale ještě to není finální název,“ tvrdí Katka. Ta se tak po Eurosongu, který moderovala, objeví opět ve hlavním vysílacím čase na českých obrazovkách.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete




Autor: Vojtěch Kristen
Foto Jiří Herman

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.