HERECKÁ ZÁVISLOST: Holubová už bez Klepla nehraje! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

HERECKÁ ZÁVISLOST: Holubová už bez Klepla nehraje! Proč?

Holubová se vrhla na Boba Klepla.
Holubová se vrhla na Boba Klepla. (Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, showpix.cz, herminapress.cz, ara)

Říkají si herečtí manželé, protože spolu vystupují už víc jak třicet pět let. Bohumil Klepl (60) a Eva Holubová (59) působí jako skutečný pár, přitom každý má doma svého partnera. Film, kde by hráli manželskou dvojici s někým jiným, si ale už neumí představit.

A to je i případ snímku Dvě nevěsty a jedna svatba, který právě přišel do kin. Holubová si do něj Klepla přímo vyžádala!  

Poznali se už na škole. „Poprvé jsem Boba viděla v takové srandičce na DAMU, a pak na divadelní pouti, kde dělal Kleplovo loutkové rodinné divadlo,“ vzpomíná Eva. „Tam jsem po ní i trošku toužil, což se nepovedlo, nezkazili jsme si ten vztah,“ svěřil Bob. Začali spolu hrát divadlo i točit filmy.

Od té doby, co se jako manželský pár objevili v Účastnících zájezdu (2006), je spousta lidí má za reálnou dvojici. „Když spolu hrajeme, řada lidí si myslí, že jsme manželé. To propojení máme od Účastníků zájezdu až dodnes,“ prozradil Bob, který s Evou Holubovou jako manžel nyní »vyrazil« na Jadran znovu – v komedii Líbánky na Jadranu, kterou úspěšně hrají v divadle Studio DVA.

Manželství pokračuje

A jako manželé se znovu vrací i na plátna kin. Eva Holubová si prý ve snímku Dvě nevěsty a jedna svatba o Klepla přímo řekla! Je na mě zvyklá a já jsem ten pod ní. Ona je ta, co rozkazuje a já jsem spíš takový jako panda. I v tomto filmu je to tak trošku udělané a Eva je na to zvyklá a nechce to už dělat s nikým jiným, takže naše manželství pokračuje,“ prozradil Klepl.

Pletli si ho s Mišíkem

Při natáčení ale bylo pěkně veselo. Kolegové, včetně Evy Holubové, totiž Klepla nemohli poznat. Stal se z něj totiž rocker s dlouhovlasou parukou. „Bylo to překvapení pro všechny a já jsem rád, že mě nejdřív nikdo nepoznal,“ svěřil herec. „Pomohla mi paruka, občas si mě pletli s Mišíkem, někdy s Magorem Jirousem, ale mně to dělalo dobře. Hlavně Eva Holubová to nemohla vydržet, ta se pořád odbourávala. Ale ono je to pro ten film dobře. Jsem rád, že nejsem poznatelnej, protože nejde o to, poznat hned, že je to Klepl,“ dodal.

Celý článek najdete v tištěném Nedělním Aha!

 Soužití Boba Klepla (60) s maminkou (85): Do desíti večer doma, jinak…!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
defakto
29. 4. 2018 • 09:37

... co si má tahle stará maškara někoho vyžadovat ? To se divím , že jim to režiséri žerou ! ... Klepl leze Holubové do p.r.d.e.l.e a ta mu zajištuje účinkování ve filmu ! Oba dva jsou mi už dávno odporní !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.