Hvězda Modrého kódu Burešová: Se synem zůstala sama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Modrého kódu Burešová: Se synem zůstala sama

Eva se snaží s novou situací srovnat.
Eva se snaží s novou situací srovnat. (Foto ara)

Vypadalo to, že brzy navlékne zásnubní prstýnek. Teď je ale všechno jinak! Jen deset měsíců po narození syna Nathaniela zůstala hvězda seriálu Modrý kód Eva Burešová (24) sama.

„Mám moudrého, vtipného, zábavného, a dokonce krásného muže. Vím, že po něm některé holky koukají a chtěli by ho, ale zase mu věřím,“ básnila herečka o svém partnerovi Michaelu Krásném (34) ještě v listopadu. „Máme se opravdu rádi. Fakt jsem tak hluboce zamilovaná a celé se to ještě prohloubilo narozením syna,“ vykládala nadšeně.

Před dvěma týdny ale rodinná idylka bohužel skončila – hudebník se odstěhoval. „Vzhledem k tomu, že máme syna, budu doufat, že to bude všechno zase v pořádku. Momentálně je to tak, že jsme od sebe, nežijeme spolu. Je to dost čerstvé, proto jsem to nikde nechtěla říct. Protože jakmile se to vysloví oficiálně, tak se to potom bude těžko slepovat,“ dodala smutně seriálová sestřička Petra.

 Eva Burešová z Modrého kódu: Pohled na těhotnou ženu některým lidem vadí

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.