Schneiderová a Polívka: Drogy, krev a děsivá zranění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Schneiderová a Polívka: Drogy, krev a děsivá zranění!

Jitka Schneiderová a Vladimír Polívka trpí v První republice 3.
Jitka Schneiderová a Vladimír Polívka trpí v První republice 3. (Foto Aha! – Jakub Poláček, Instagram.com)

Scény, ze kterých tuhne krev v žilách, budou neoddělitelnou součástí třetí řady divácky úspěšného retro seriálu ČT První republika. Při pohledu na zafačované herce Jitku Schneiderovou (45) a Vladimíra Polívku (28) běhá mráz po zádech!

„Rozjíždíme natáčení! Vysílání je ještě daleko, ale bude to pecka,“ prozradil před pár měsíci režisér Biser A. Arichtev (41). Děj sice nenaznačil, ale podle toho, jaké fotky z příprav unikly, v seriálu přitvrdí. Drogy se budou šnupat ve velkém a krev poteče proudem. Petr Vondráček (42), který si v první řadě zahrál mladého legionáře v uniformě a ve třetí se promění v nekalého obchodníčka, propadne závilosti na kokainu, který ve třicátých letech frčel mezi smetánkou.

Schneiderová coby majitelka luxusního pánského klubu a Polívka v roli poručíka Jana Anderleho se zřejmě nepěkně potlučou při autonehodě. „A je to tady! Byla to jen otázka času. A ještě mi přivřeli hlavu do sanitky, když jsem se vzpíral...“ okomentoval Vladimír fotky z natáčení.

 Jitka Schneiderová v seriálu První republika

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.