Gregorová si založila Divadélko Radka Brzobohatého: Hrozí předběžné opatření i náhrada škody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gregorová si založila Divadélko Radka Brzobohatého: Hrozí předběžné opatření i náhrada škody

Hana Gregorová zatím vesele dál zkouší nové představení.
Hana Gregorová zatím vesele dál zkouší nové představení. (Dana Kolářová, archiv)

Loni prodala Divadlo Radka Brzobohatého a nyní si založila Divadélko Radka Brzobohatého. Hana Gregorová (65) zřejmě zkouší, co nová principálka Romana Goščíková (35) vydrží. Může ale tvrdě narazit.

Goščíková už prostřednictvím právničky začala chránit svůj majetek. Vyzvala Gregorovou, aby ve smyslu ustanovení občanského zákoníku upustila od nekalosoutěžního jednání a aby se do budoucna takového jednání ve vztahu k divadlu zdržela.


„V opačném případě je Divadlo RB s.r.o. připraveno se tomuto zakázanému jednání bránit všemi dostupnými právními prostředky,“ upozorňuje nová majitelka. Co se tedy může stát, pokud Gregorová nepřestane užívat podobný název? Podle právníka předběžné opatření a jednání u soudu, které jí může vynést i mastnou náhradu škody. „V létě 2017 jsem od paní Hany Gregorové zakoupila a následně zaplatila nejen Divadlo Radka Brzobohatého jako takové společně se všemi inscenacemi, kostýmy a rekvizitami, ale stejně tak jsem zaplatila za název divadla, tedy Divadlo Radka Brzobohatého,“ stojí si za svým nová majitelka.

Nelíbí se jí ani útoky Gregorové, která prý rozšiřuje zprávy o tom, že divadlo končí a ruší představení. „Odešli někteří herci, ale bylo to proto, že neunesli fakt, že budou mít v roli alternace, nebo jim vadili noví lidé, kteří přišli, a nebo pro ně zkrátka nebyly role,“ upřesnila situaci Romana Goščíková.

Na video s Hanou Gregorovou se můžete podívat zde:

3756819:gallery:true:true

 



Přečtěte si
xsedmikraska
24. 4. 2018 • 08:01

Mne se líbí, že se Gregorová nezhroutila, ale že je akční. Co se týká herců, nejsou slabomyslní a pokud jdou za Gregorovou, vědí proč. Mít dobré a fungující divadlo není jen otázkou peněz, že si ho pořídím, ale i otázkou schopnosti.

hejpockej
23. 4. 2018 • 22:31

Co se da od napul senilni Gregorove cekat, ta uz ani sama nevi co dela... Od normalniho cloveka by tohle jednani bylo dost nesolventni, a v rozporu jak se zakony tak se slusnosti, ale od stary nemocny zensky to je asi volani o pomoc do Bohnic, protoze tohle muze napadnout jedine magora.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.