Sklovská v slzách! Tohle si nezaslouží ona ani její miláček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sklovská v slzách! Tohle si nezaslouží ona ani její miláček

Sisa Sklovska
Sisa Sklovska (archiv Blesk)

Už několik týdnů operní diva Sisa Sklovská smutní kvůli kocourovi. Tymon totiž jednou ráno odešel ven a zatím se nevrátil. Oblíbená zpěvačka už žádala o pomoc při pátrání i veřejnost. Že se kvůli tomu stane terčem vtipu, ale nečekala.

Tvůrci markízáckého pořadu Kredec, se Sise a jejímu manželovi Jueaji Lelkesovi posmívají už dlouho. Jenže teď televizní »Dajkešovci« zašli už příliš daleko. Použili totiž část rozhovoru, který Sisa Sklovská poskytla Novému Času a vybrali si právě tu část, kde Sklovská mluví o ztraceném kocourovi.

„Nevím, co je na tom k smíchu. Mně opravdu do smíchu není, protože jsem přišla o kocoura. Kočky jsou součástí mého života, proto je to pro mne velká ztráta. A jestli se tím oni baví, tak to o něčem svědčí,“ zlobí se Sisa, která stále věří, že se Tymon vrátí.

Tvůrci pořadu ale nepříjemnou situaci zlehčují, mysleli to prý jinak. „Je nám líto, že se jí to dotklo. My jsme však nemysleli jejího zvířecího miláčka, ale jiného miláčka,“ vysvětlili Novému Času.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.