Celebritami nabitý hudební festival Coachella: Ukaž, co můžeš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Celebritami nabitý hudební festival Coachella: Ukaž, co můžeš!

Beyonce
Beyonce (Foto Profimedia.cz)

Největším a nejvýdělečnějším hudebním festivalem Ameriky je už pěkných pár Coachella v kalifornském městě Indio nedaleko Palm Springs. Snad ani v britském Glastonbury netančí a nejančí tolik celebrit jako tady. Je to neskutečná 10denní párty, na které se každý snaží jednak pobavit a jednak urvat pro sebe kus mediální pozornosti.

Nejzaručenější recept? Ukaž víc než ostatní! A tak dámy přicházejí trsat ve více či méně průhledných záclonách a sítích. Která je vaší vítězkou prvního festivalového víkendu?

Beyoncé si stihla přelakovat i nehty!
Za dosavadní královnu letošní Coachelly všichni považují Beyoncé (36). Trojnásobná máma na pódiu vystřídala pět kostýmů, zazpívala si s manželem Jayem-Z (48) i sestrou Solange (31), a stihla si dokonce mezi čísly i přelakovat nehty z tmavé barvy na světlou! Nejvíc však nadchlo její vystoupení s parťačkami z legendární kapely 90. let Destiny’s Child! Ta se pro letošní Coachellu dala nečekaně znovu dohromady, a ač už všem táhne na čtyřicet, Beyoncé, Kelly Rowland a Michelle Williams (obě 37) to rozbalily jako zamlada!

Beyoncé na Met Gala v roce 2015:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.