Andrea Verešová (37): Krutý podraz od nejbližších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Andrea Verešová (37): Krutý podraz od nejbližších!

Chudák Verešová, tohle si za rámeček nedá!
Chudák Verešová, tohle si za rámeček nedá! (Profimedia.cz)

Andrea Verešová na své kariéře modelky pracuje už dlouhá léta. Na Bratislavských dnech módy přiznala, že za tu dobu potkala celou řadu nepřejících lidí. Přiznává ale, že podraz od nejbližších nečekala…

Podle Verešové jsou podrazy v jejím oboru běžné. „S něčím takovým se setkávám dennodenně. Bohužel je to asi nějaká přirozená lidská vlastnost,“ svěřila modelka pro topky.sk. A dodala, že i závist si musí člověk zasloužit.

Zažila ovšem i opravdu nepříjemné chvíle kvůli lidem, od kterých by to nečekala. Nebylo to nic příjemného. „Zjistit, že dobré kamarádky nebo blízcí lidé, které máte rádi, si na vás troufají, pomlouvají vás a kritizují,“ prozradila své zkušenosti.

„Na druhou stranu si myslím, že kritika je důležitá, ale ta konstruktivní,“ dodala Verešová s tím, že takové kritice se nevyhýbá, protože ta může člověka posunout dále. „Ke všemu je potřeba přistupovat s pokorou a brát všechno tak, že to mělo přijít a je to pro nás zkouška od života,“ dodala modelka.

 



Přečtěte si
xcarodejka
16. 4. 2018 • 13:39

Nakonec u ní zvítězil rozum a zvolila si ten svůj "sňatek z rozumu". Jen by se měla méně předvádět tak odhalená. To dnes dělá kdejaká nula, a pozornost budí spíše elegnatní a itelgentní ženy, kterých je méně než těch exhibicionistek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.