Těhotná Sklenaříková (46) riskuje: Děsivé varování gynekologa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Sklenaříková (46) riskuje: Děsivé varování gynekologa!

Adriana Sklenarikova- Karembeu
Adriana Sklenarikova- Karembeu (Facebook Adriana Sklenarikova- Karembeu)

Přesto, že pochází ze Slovenska, svého první potomka porodí v zahraničí! Jedna z nejkrásnějších top modelek Adriana Sklenaříková (46) žije střídavě v marockém Marrákeši a v monackém Monte Carlu a je zřejmé, že své první dítě přivede na svět v jednom z těchto míst.

Se svým prvním manželem Christianem Karembeu (46) vytoužené dítě nepočala, štěští se na modelku usmálo až během druhého manželství s podnikatelem Andrém Ohanianom (54). Modelka se za podnikatele provdala v roce 2014 a ani jeden z partnerů se netajil svou touhu po dítěti. „Áno, veľmi by sme chceli dieťatko,“ svěřila se modelka Novému Času.

Vytoužené těhotenství potvrdil také modelky manažer Miro Šimonič pro Nový čas. „Áno, je to pravda. Adriana je tehotná.“ Kde svého prvního potomka krásná Sklenaříková porodí, si zatím nechává pro sebe, ale jisté je, že nepůjde ani o jednu ze slovenských nemocnic.

Jelikož je Sklenaříková prvorodička, není nejmladší, a v zhledem k tomu, že v roce 2016 o miminko přišla, hrozí u modelky jistá rizika. „Gravidita v jej veku sa považuje za vysoko rizikovú,“ řekl gynekolog Jozef Španka pro Nový čas.

Ještě než sympatická blondýnka otěhotněla, pokoušela se o umělé oplodnění a společně s manželem uvažovala dokonce nad adopcí. „Stále sa s manželom naplno snažíme. Ak to však nevyjde, tak určite si dieťatko adoptujeme,“ přiznala modelka pro Nový čas ještě před otěhotněním.



Přečtěte si
gaysknirem
12. 5. 2018 • 11:22

je to současný trend "krásy", ale to neznemená , že za čas nebude takový typ pokládán za ošklivku. (vysoká, hubená, rozčepýřená byla i Magda Vatra, dcera čarodějnice v knize W.Schotta, Roby Roy,po které děti házely kameny/ Nelíbí se mně "přerostlé" ženy, které mívají velmi malá prsa, pokud nemají impla, jinak je to opakující typ již téměř k nerozeznání/ Proč se bát ponechat si velký nos, ap. když tímj se odlišujeme a když se do nás někdo zamiluje, tak opravdově, a nemusíme se bát, že přestaneme bavit?

vfberan
7. 4. 2018 • 08:26

Už jsem tu jednou psala a záhadně to zmizeto, tak znovu: Stejna šablona obličeje i vlasů jako Kateřina Brožová, zřejmě mají stejného plastického chirurga a kadeřnici. Některé kadeřnice dělají všem klientkám stejné účesy, které se jim buď líbí, nebo je umí. Stejné na plastice. Vypadají jako jednovaječná dvojčata a taky mají problém s mimikou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.