Foret jde studovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Foret jde studovat!

Michael půjde od září na konzervatoř, jeho přítelkyně Lucka ho v tom jen podporuje.
Michael půjde od září na konzervatoř, jeho přítelkyně Lucka ho v tom jen podporuje. (Aha! - Marek Pátek)

PRAHA - Michael Foret (20), finalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, se na nějakou dobu odmlčel, aby načerpal energii na další změny, které ho čekají!

Michael Foret (20), finalista druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar, se na nějakou dobu odmlčel, aby načerpal energii na další změny, které ho čekají!

„Nikam se neženu a vše beru s nadhledem a rezervou, protože mi je jasné, že mánie kolem SuperStar je už dávno pryč. Já se za tu soutěž ale nestydím, považuji to za určitý stupeň ve své kariéře. Teď už se ale koncentruji na to, co bude,“ říká zpěvák, který před nedávnem založil s kamarády kapelu ForetGump, a s ní pečlivě připravuje debutové album. Také bude od září studovat hudbu na konzervatoři v Praze. „Chtěl bych získat i nějaké odborné znalosti o řemesle, které dělám a kterým se chci živit, proto jsem se rozhodl pro konzervatoř. Zkusím to a uvidíme. Také sháníme pro kapelu schopný management, který nám pomůže s koncerty. Je to ale těžké, protože takových lidí u nás není mnoho. My to ale zvládneme. Je nám dvacet a do muziky jsme víc než blázni,“ směje se Foret.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.