Ladislav Frej: Lechtivé nahrávky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ladislav Frej: Lechtivé nahrávky!

Ladislav Frej
Ladislav Frej (Martin Hykl)

Po odchodu z vinohradského divadla, kde si před časem neporozuměl s ředitelem Tomášem Töpferem (67), má Ladislav Frej (76) nové angažmá!

Momentálně hraje v inscenaci Králova řeč v Národním divadle v Brně. „Ztvárňuju učitele, který zbavuje koktavosti budoucího krále Jiřího VI. A pořád máme vyprodáno,“ prozradil Frej. Ten je momentálně nominovaný na cenu za nejlepší herecký výkon v rozhlasové úpravě skandální hry Wernera Schwaba Pornogeografie. „Je to už, řekl bych, verbálně hodně za hranou. Vulgarismy toho nejhrubšího zrna se to tam poměrně hemží,“ svěřil herec.

 Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
christina4...@...
9. 5. 2018 • 07:16

Ahoj, drahoušku, já jsem Kristen Marie Griest vojenský Lady United State, chci si s tebou založit vzájemné přátelství. Představím se lépe a pošlu ti fotku, jakmile obdržím poštu. Děkuji vám a pozdravům. Kristen Marie Griest.Reply na tento příspěvek s touto adresou (kristenmarie450@gmail.com) rychleji reagovat na lepší řešení prostřednictvím své e-mailové adresy výše a níže, odkazuje na všechny vaše lidi Jsou šťastní a zůstávají v kontaktu! S pozdravem, E-mail: kristenmarie450@gmail.com        Capt.Kristen Marie Griest

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.