Seriál Dáma & Král: Mrazivý příběh herce-boxera! POBODALI HO I VE SKUTEČNOSTI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seriál Dáma & Král: Mrazivý příběh herce-boxera! POBODALI HO I VE SKUTEČNOSTI

2013 Pobodaného bývalého boxera museli odnést záchranáři.
2013 Pobodaného bývalého boxera museli odnést záchranáři. (Foto archiv TV Nova, ara)

Brutální útok, který skončil krvavým masakrem jako návrat do reality. To prožíval při natáčení seriálu Dáma a Král bývalý boxer a olympionik Petr Horáček (44). V seriálu ho pobodali nůžkami, před pěti lety nožem.

K brutálnímu útoku tehdy došlo v jednom z pražských klubů, kde probíhal křest alba Sámera Issy (32). Přiřítilo se tam několik mužů, kteří se pustili do křížku s místní ochrankou. Jedním z jejích členů byl právě bývalý boxer Petr Horáček. Podle svědků se parta mužů dožadovala vstupu do dolního patra, kde probíhal křest. Při potyčce došlo na nože a boxer skončil ve vážném stavu v nemocnici, kde bojoval o život. Z útoku se sice zázračně vzpamatoval, ale přišel o slezinu.

O měsíc později se podařilo vypátrat, že za vším stál gang kosovských Albánců v čele s Flamurem Azemim, který byl policií označen za hlavního útočníka. Jeho komplic Fatmir Azemi, který na Horáčka vytáhl pistoli, byl v roce 2000 dokonce odsouzen za vraždu svého krajana při demonstraci v Praze na náměstí Míru.

Bývalý boxer, který si zahrál i v pokračování slavného filmu Bony a klid, si tak při natáčení seriálu Dáma a Král připomněl nejděsivější zážitek ve svém životě. Tragický konec mělo naštěstí jen to bodnutí před kamerou. Jako profesionálního boxera Karla Kudlu Kudličku ho totiž zavraždili bodnutím nůžkami do krku. „Petr měl jen malou roli a jeden natáčecí den, ale zahrál to dokonale,“ prozradil zdroj z natáčení s tím, že komparz pro nedělní epizodu byl složený z profesionálních boxerů. „Sehnat je bylo jednoduché, protože ve štábu máme kluky, kteří se věnují boxu a bojovým sportům,“ dodal zdroj.

Na video s boxerem Horáčkem se můžete poídvat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.