Karel Černoch: Jak jsem porazil rakovinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Černoch: Jak jsem porazil rakovinu

Karel Černoch
Karel Černoch (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Populární zpěvák Karel Černoch (63), interpret hitů Zrcadlo, Nářek převozníka nebo Ona se brání, má obrovskou naději, že již definitivně porazil zhoubný nádor. Jak se zdá, rakovina tlustého střeva, které odolává už přes rok, je totiž minulostí!

„To nejhorší mám snad za sebou. Operaci a roční léčení, o kterém doktoři říkají, že je v 95 procentech úspěšné,“ svěřil se Černoch v rozhovoru pro týdeník Instinkt. Když se dozvěděl o nemoci, jeho první pocity prý směřovaly k rodině. „Byl to strach o manželku Dášu, o dceru Terezku a syna Marka – co s nimi bude. V té chvíli jsem nevěděl, co mě čeká, a moje žena říkala, že jsem tu chvíli ustál jako indián. Bolesti jsem se nebál,“ tvrdí dnes stále pohublý idol několika generací.

„Zhubnul jsem dvacet kilo během čtrnácti dnů. Ale měl jsem z čeho – předtím jsem totiž vážil 110 kilo. Ze začátku se na mě v zrcadle dívala jiná osoba, než jakou jsem viděl celý život. A vypadala nemocně, jenže já sám se nemocně necítil a ani teď necítím,“ říká přesvědčivě Černoch, který se upřímně raduje ze svého vítězství nad zákeřnou chorobou. Celý rozhovor s Karlem Černochem si můžete přečíst v časopisu Instinkt, který vyšel právě dnes.


19.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.