Jan Vančura už zase zpívá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jan Vančura už zase zpívá

Vystoupení Jana Vančury, který stále nosí po operaci krční páteře korzet, ocenil i hejtman Petr Bendl.
Vystoupení Jana Vančury, který stále nosí po operaci krční páteře korzet, ocenil i hejtman Petr Bendl. (pro Aha! – Michaela Feuereislová)

SÁZAVA – Frontman skupiny Rangers Jan Vačura (60) už zase vystupuje. Na koncert, který se konal na sázavském náměstí v rámci Hejtmanského večera Petra Bendla, ale přijel z nemocnice. Začátkem června totiž havaroval na D1 a musel podstoupit operaci krční páteře.

„Vystupuji sice s bolestmi, na pódiu jsem je ale nedával znát,“ přiznal po vystoupení Vančura. A jeho profesionální výkon ocenil i hejtman Středočeského kraje Petr Bendl. „Honza je opravdu pašák,“ pochvaloval Vančurův výkon Bendl. Ten se vydal na tradiční letní putovaní po malých obcích »svého« regionu. A z Peček do Sázavy dokonce putoval na kole a stihl navštívit deset obcí, kde se potkal s jejich starosty a občany. „V pětatřicetistupňovém horku jsem ujel málem padesát kilometrů,“ prozradil unavený Bendl. Na večerním koncertu na sázavském náměstí se přesto odvázal nejen u písniček Rangers, ale i Wabiho Daňka a Hradišťanu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.