Karel Vágner (75) po otravě krve: Konečně okamžiky štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Vágner (75) po otravě krve: Konečně okamžiky štěstí!

Karel Vágner
Karel Vágner (herminapress.cz)

Loni na podzim měl skladatel zdravotně hodně namále, s otravou krve skončil ve špitále. Začátek roku mu tuhle hrůzu ale vynahradil. Rodina je o jednoho člena bohatší, dcera autora hitu století je maminkou. V pátek v 18.55 se stala zpěvačka Tereza Aster Vágnerová (25) maminkou. Holčička se jmenuje Madlenka, měří 46 cm a váží 3,11 kg.

Navíc jde o úplně první vnučku známého skladatele. Ten už má díky synovi Karlu Vágnerovi (43) ze vztahu se slovenskou modelkou Zuzanou Poláčkovou prvorozeného vnuka Karla (10) a z jeho manželství se Simonou Krainovou (44) další vnuky Maxe (7) a Bruna (5).

„Myslím, že si dědečkovství užiju poprvé na plné pecky, protože vnuk Karolko i kluci od Simony pořád jezdí někde po světě,“ svěřil se Aha! Karel. „Ale Terezka s Petrem bydlí pět minut ode mě. Budu hlídací děda,“ prozradil skladatel nadšeně.

Madlenka se na světě rozhodně nikdy nebude cítit sama. Její maminka pochází ze šesti dětí. Úplně nejvíc se na její příchod – hned po novopečené mámě a tátovi architektovi Petru Asterovi (25) – těšila tetička Barbora (17). Bude neteřinku neskutečně rozmazlovat.

Na tety a strýčky je Madla hodně bohatá. Už teď jich má jen z máminy strany 7 a počet se bude rychle zvyšovat, až do toho praští strejda Pepa s Marlén a strejda Jakub s Eliškou Bučkovou.


Kdo měl nejodvážnější šaty na Slavíkovi? Manželka Karla Vágnera!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.